Nacalculatie en projectadministratie

Image

Live de resultaten van je projecten

Met deze Add-on is je projectadministratie real-time en weet jij exact hoeft het ervoor staat met het project.

Registreren van uren en het bijhouden van de inkoop is de basis voor een optimale nacalculatie. Je hebt zo real-time overzicht hebt van het actuele resultaat van de lopende projecten. Laat je medewerkers of samenwerkers uren registreren via de APP dan weet je op elk moment van de dag hoeveel budget je nog over hebt voor je project.

Je hebt zo een perfecte nacalculatie doordat je achteraf exact kunt zien waar je voorcalculatie verschilt met de werkelijkheid.

Snel inzicht in je projectresultaten

Image
Image

Je hebt er zelf bijna geen werk meer van

Deze nacalculatie-module is een must om te hebben als je met meerdere mensen of bedrijven op één project werkt. Iedereen levert zijn bijdrage van medewerker tot en met de leverancier. Heeft je leverancier s@les in de bouw en ondersteunt dat,  dan verwerken we automatisch de inkoopfacturen. Zo heb je real time overzicht en heb je zelf er nauwelijks nog werk van.

Medewerkers gebruiken de APP

Wanneer je een nieuwe medewerker aanmaakt  wordt deze automatisch uitgenodigd om de App te gaan gebruiken om uren mee te registreren. Doordat hij of zij  de uren invult worden deze tegelijkertijd bijgewerkt in het project. Zij hebben met de App slechts de mogelijkheid om uren aan het project toe te wijzen.

Je resultaten live inzichtelijk

Omdat alles live en dus direct wordt verwerkt is vanuit één oogopslag duidelijk welke projecten goed lopen en welke extra aandacht nodig hebben. Tevens krijg je automatisch melding als een project over budget dreigt te gaan. Je kan op-tijd bijsturen.

EasyCookieInfo

Mobiel

© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden

Please publish modules in offcanvas position.