Software voor in- en rondom vastgoed

Puur gemak in het dagelijks werk!

Image

Ben je als bedrijf actief in de bouw of onderhoud van vastgoed? Dan hebben we voor jou de oplossing om alles perfect te regelen in- en rondom je bedrijf.

Doe je werkt op mobiel, tablet én PC. Gewoon omdat het werkt op ieder apparaat en jij altijd je kantoor bij de hand hebt, puur gemak dus! 

CannonWorks is er voor je offertes, begrotingen, facturen, maar ook om samen te werken met je collega's en klanten aan projecten. Jij krijgt optimaal inzicht, alles met als doel meer efficiëntie en betere resultaten. Je werkt online en ook met de app, zo heb je optimaal je zaak op orde.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Je kunt alles doen op mobiel, tablet en PC, zo heb je het kantoor altijd in je broekzak

Image
Image

Start hier je gratis proefmaand

Start geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen je gratis proefmaand. Je kunt tijdens deze periode dan zelf beoordelen of CannonWorks bij je past. Na de proefperiode stopt automatische je account en je kunt daarna ervoor kiezen, als je besloten hebt door te willen gaan, om deze te activeren. Wij zullen je nooit zomaar bellen en je zit helemaal nergens aan vast.

Starterpakket

Starter

€ 25,- p/m

Image

Standard

€ 49,- p/m

Image

Professional

€ 75,- p/m

Image

Corporate

€ 99,- p/m

Al onze pakketten zijn met alle beschikbare modules c.q. add-on's uit te breiden. Je kunt na activering altijd functionaliteit bijkopen welke wel standaard in de duurdere pakketten aanwezig zijn. Je krijgt altijd 1 gebruikersaccount met gratis toegang van je boekhouder. Extra gebruikers en medewerkers kun je in je account toevoegen. 

Alle pakketten zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar, we hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet, we zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Je doet in het bouw, afbouw- of schildersbedrijf het meeste werk eigenlijk gedurende de dag, zoals contact met je klant of even snel je leverancier bellen voor een bestelling. Wat zou het fijn zijn als alles direct wordt vastgelegd en je niet later alles nog moet uitwerken of administreren.

Offertes in een paar kliks

Je maakt met CannonWorks met een paar kliks een offerte en jouw klant kan met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte, waarbij direct een orderbevestiging wordt aangemaakt. Jij hebt zo een nieuw project en je kunt zo zonder problemen aan de slag.

Automatisch vastgelegd op projecten

Wanneer je uren registreert, je materialen bestelt of foto's maakt, dan word dit automatisch al op je project vastgelegd. CannonWorks zet alles automatisch op je projecten waardoor alle uren en materialen op de facturen worden klaargezet om zo te kunnen verzenden. 

Voor een beter rendement

Door overzicht te houden met de handige dashboards in CannonWorks vergeet je niets meer en en heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt zelfs notificaties als je iets dreigt te vergeten. Uiteindelijk ga je vanzelf een beter rendement behalen omdat je op tijd alles hebt kunnen afwerken en snel de factuur bij de klant hebt liggen.

Image
Image

Facturen met iDEAL laten betalen

Klanten betalen steeds vaker online en jij kunt hen het gemakt bieden jouw facturen, naast de reguliere betaalmethode, ook hen met iDEAL te laten betalen.

Lees meer... 

Calculeren, begroten en direct een offerte

Een offerte maken zonder een woordt te hoeven typen...en dat in je eigen huisstijl en met een goed onderbouwde calculatie met actuele prijzen. Calculeren was nog nooit zo snel een eenvoudig, en kan zelfs op je mobiel.

Lees meer... 

Image
Image

Met de werkbon altijd de juiste werkinstructie

Stuur je collega's op pad met de juiste werkinstructie. Het maakt niet uit of het medewerkers, onderaanemers of partijen waarmee je samenwerkt, iedereen krijgt de juiste instructie mee wat te doen op een project. 

Lees meer... 

Mis geen enkele klant meer...

Koppel je contactpagina aan je bedrijfssoftware door de Website-plugin te gebruiken. Je klanten kunnen eenvoudig een offerte of informatie aanvragen. Je mist zo nooit meer een portentiele klant.

Lees meer... 

Image
Image

Direct materialen nodig?

Bestel de materialen van je leveranciers zo voor je project. Artikelen van je leveranciers kun je eenvoudig verwerken waardoor zij het snel op de door jou aangegeven locatie kunnen leveren.

Lees meer... 

Resultaten van je projecten bijhouden

Houd uren en inkopen bij van je projecten en je ziet automatisch het actule financiele resultaat. Bewaak budgetten doordat je weer waneer er besteld wordt of uren op een project worden geregistreerd.

Lees meer... 

Image

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image

Specifiek voor jouw branche

Bouw/montage

Bouw/montage

Voor wie zijn kantoor bij de hand wil hebben

Schilders

Schilders

Een prijscalculatie met direct een offerte

Afbouw

Afbouw

Gemak in dagelijks werk zonder rompslomp

Glaszetters

Glaszetters

Snel een offerte opstellen en een deal maken

We bieden specifieke software voor diverse branches in de bouw- en onderhoudssector. Bouwers, klussers en installateurs kunnen werken met Stabu-coderingen, schildersbedrijven met het Basis Verfbestek en we hebben specifieke normen voor stukadoors en plafond-en wandmontage bedrijven en glaszetters.

Je kunt zelf de software exact zo voor je bedrijf inregelen en uitbreiden dat het precies pas voor jouw bedrijf. Of je nu ZZP'er bent, klein of groot bedrijf hebt, dat maakt niet uit, CannonWorks is voor ieder bedrijf een ideale oplossing om plezier in je werk te hebben.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

En geen dure consultants...

We werken niet met dure consultants en je hebt ook geen cursussen nodig met CannonWorks. Software waarbij uitleg nodig is en die specifiek door anderen voor jouw bedrijf moet worden ingericht is door onze concurrenten gewoon te moeilijk gemaakt. 

Software die iedereen begrijpt

Voor bouw- onderhouds- en klusbedrijven maken we het niet moeilijker dan het al is. Ons doel is om jou (en de mensen waarmee je samenwerkt) op een eenvoudige wijze te laten werken aan projecten. CannonWorks is handige software die iedereen begrijpt en direct alles voor jou en je projecten regelt. Het gaat je een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden