Alles in je bedrijf top geregeld!

Offerte factuur en inkoop
Alles wat je nodig hebt om je bedrijf optimaal te besturen. Je hebt met CannonWorks alles geregeld van de werkvloer, het kantoor tot en met de boekhouder aan toe. Lees meer

Professional

€ 75,- p/m

Alles wat je als bedrijf nodig hebt

Image
Met het Professional pakket heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt om alles in- en rondom je bedrijf te kunnen organiseren.

Je krijgt overzicht in al je relaties en projecten. Zo kun je alle onderhanden offertes en projecten volgen en je weet dan precies wat er in je bedrijf allemaal gebeurt.

Je kunt offertes maken en deze eventueel met fotoreportages onderbouwen. Je bedrijf komt dan professioneel over bij je klant wat de scoringskans op nieuwe opdrachten verhoogt. 

Ook de administratieve processen krijg je perfect op orde door alles toe te kennen aan projecten. Elke nieuwe opdracht die je ontvangt kan direct uren op worden geregistreerd, materialen aan worden toegekend. Ook kun je met dit pakket delen van projecten uitbesteden aan andere bedrijven.

Met CannonWorks Professional krijg je grip op je projecten door goed te kunnen plannen en je kunt daarmee collega's en samenwerkers optimaal gaan aansturen.

Met de App ook op tablet en PC

Vanaf nu kun je het hele bedrijf automatiseren met CannonWorks als volledige bedrijfssoftware. Zo heb je een ERP en CRM-pakket in één, je werkt online en je bent niet meer aan kantoor gebonden.

Image
Image

Maak van de calculatie kinderspel

In een paar kliks een goed onderbouwde offerte

Een calculatie met direct een offerte

Je kunt snel een begroting opbouwen waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen kunt koppelen en die ook meteen de juiste beschrijving op de offerte zet. Je offerte wordt automatisch gegenereerd en hoef je geen typewerk meer te doen.

Als vast onderdeel in het Pakket Professional is de calculatiemodule. Wanneer je op zoek bent naar een calculatieprogramma waarmee je in minder tijd een begroting maakt en waarop kunt vertrouwen dat de juiste prijzen worden berekend, dan kan kun je al je offertes opvolgen en daar projecten van maken waarna je administratie aan het project en dus ook aan de voorcalculatie wordt gekoppeld.

Een goed onderbouwde begroting

Wanneer je meetregels ingevoerd, dan staat de prijs direct al klaar. Je kan je de begroting opmaken met de specificaties zoals jij deze aan de klant wilt aanbieden. Per per gebouw, gebouwdeel of per gebouw-element aangeven welke details je wel of niet wil tonen zoals de meetgegevens, eenheidsprijzen, subtotalen e.d. Je geeft daarnaast een duidelijk overzicht van eventuele staartkosten. 

Offerte maken in software

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je schildersklus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde offerte met begroting maken. Deze kun je dan zelfs al direct achterlaten bij de klant in de e-mail. Zo lever je snel je offerte in en ben je concurrent altijd voor.

Image

Je facturen laten betalen met iDEAL

Image
Met het Professional-pakket kun je de facturen sturen met een iDEAL-betaallink. Klanten hebben dan het gemak dan direct de factuur te kunnen betalen.

Alles vanuit je project direct op de factuur

Alle uren en materialen die op projecten zij geregistreerd worden automatisch op al je facturen klaargezet. Zo hoeft er geen tijd meer te worden gestoken in het maken van facturen, je kunt ze vanaf nu met 1 klik automatisch genereren en direct naar je klant e-mailen.

Je facturen snel betaald

Deze tegenwoordig algemene geaccepteerde betaalmethode zorgt ervoor dat je klanten niet meer wachten tot het einde van de betaaltermijn op de factuur, maar direct de betaling al doen. Het geld wordt dan meestal direct al overgemaakt.
 

Inkopen en je bonnetjes

En direct gekoppeld aan je boekhouding

Alle bonnen en facturen die je ontvangt kun je op je projecten eenvoudig verwerken. Maak foto's van je inkoopfacturen of laat deze rechtstreeks e-mailen door je leveranciers zodat deze automatisch verwerkt kunnen worden in jouw boekhouding.

We hebben een koppeling met de meeste boekhoudpakketten. Alle alle facturen en inkopen worden dan rechtstreeks gekoppeld aan aan je boekhoudprogramma of direct met je accountant.

Op deze manier wordt alles netjes op je projecten bijgewerkt en raak je niets meer kwijt. En de boekhouder die krijgt alles digitaal en op tijd aangeleverd.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Gebruiksvriendelijk voor iedereen in je organisatie

Wij maken software die iedereen begrijpt

Alle medewerkers en collega's in het bedrijf kunnen eenvoudig met elkaar samenwerken en communiceren zoals onder andere;

  • Uren registreren op de lopende projecten
  • Materialen boeken uit de auto-voorraad
  • Werkinstructie volgen via de digitale werkbon
  • Plannen van de medewerkers op locatie
  • Samenwerken met onderaannemers
  • Automatisch facturen van je leverancier verwerken
  • Elke maand je omzet in beeld
Image

Onderling berichten sturen

Met de handige berichtenservice, gewoon even appen...

Voor een project of een privé-berichtje

Iedereen die met CannonWorks werkt kan berichten naar elkaar sturen. 

Zo app je iedereen die aan het project werkt berichten met informatie en eventueel afbeeldingen. Berichten worden dan automatisch aan het project toegevoegd waardoor je altijd informatie kunt terugvinden die je in een project hebt gedeeld.

Ook wanneer je nog geen gezamenlijk project hebt kun je onderling elkaar berichtjes sturen. Zo heb je specifieke berichten die bij een project horen.

Ook kun persoonlijke berichten sturen welke niet bij een project horen, vooral handig om onderling met elkaar zaken af te stemmen.

Image

De planning en de werkbonnen

Iedereen gepland op het project weet precies wat hij of zijn moet doen

Al je collega's inhuurkrachten en onderaannemers waarmee je samenwerkt kun je eenvoudig inplannen op je projecten..

Alles met de app

De geplande personen krijgen in de CannonWorks app te zien wanneer en waar het werk is gepland en zien dan ook welke werkzaamheden gedaan moeten worden.

De werkbon met de werkinstructies is dan in de app zichtbaar en er kan direct actie op worden ondernomen, zoals uren op het project registreren, materialen vastleggen, maar ook de werkbon na uitvoering door de klant laten aftekenen.

Het project kan dan ter plekke worden afgerond en de factuur wordt dan automatisch klaargezet om te kunnen worden verzonden.
Image

In 2 minuten geïnstalleerd

Starten met het CannonWorks is heel eenvoudig. Je activeert deze online-tool met 1 druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van je account direct de mogelijkheid om de app te installeren en ben je binnen 2 minuten klaar om je eerste offerte of factuur te sturen.

In je eigen huisstijl

Je kan heel eenvoudig je factuur-layout instellen doordat je gegevens automatisch netjes worden ingedeeld naar de template die voor jou het beste past. Het maakt niet eens uit of je een bedrijfslogo hebt of niet, je factuur ziet er altijd superstrak uit!

Je hebt zelfs de mogelijkheid om je klant of opdrachtgever met iDEAL te laten betalen.

Extra add-ons en modules

Al onze pakketten zijn met alle beschikbare modules c.q. add-on's uit te breiden. Je kunt na activering altijd functionaliteit bijkopen welke wel standaard in de duurdere pakketten aanwezig zijn. Je krijgt altijd 1 gebruikersaccount met gratis toegang van je boekhouder. Extra gebruikers en medewerkers kun je in je account toevoegen. 

Alle pakketten zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar, we hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet, we zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Image
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden