Speciaal voor schildersbedrijven...

Je kantoor in je broekzak

CannonWorks is oorspronkelijk ontstaan vanuit het schildersbedrijf. Met deze software ga je tijd besparen en ook overzicht krijgen in alle lopende aanvragen, offertes, facturen en projecten.

Je kunt zo alles in je bedrijf regelen, zowel met mobiel als met een tablet of PC. Zo heb je altijd het kantoor in je broekzak en ben je vanaf nu niets meer kwijt. 

Ter plekke werkopnames doen en de offerte en factuur direct al bij de klant kunnen achterlaten is gemak dat we jou bedrijf en je klanten kunnen bieden.

We zijn transparant in onze prijzen. Onze pakketten en modules zijn allen maandelijks opzegbaar, waardoor je nooit ergens aan vast zit. Je kunt eenvoudig je pakket uitbreiden door diverse functies aan of uit te zetten. Zo stel je zelf het ideale pakket samen.

PDF van calculatie met offerte

Kies een pakket dat bij jouw bedrijf past...

Starterpakket

Starterspakket

Voor de startende schilder die begint met ondernemen en gemak wil
 • Offertes
 • Facturen
 • Urenregistratie
 • Handige offerteregels met aantallen en eenheidsprijzen om snel en eenvoudig een offerte en factuur te maken.
14,50 p/m
Image

Calculatiepakket

Voor het schilderbedrijf die een goed calculatiepakket wil hebben
 • Calculatie
 • Offertes
 • Een calculatieprogramma waarmee je offertes maakt zonder een woord te hoeven typen.
25,- p/m
Image

Pro-Pakket

Voor de schilder die naast zijn begrotingen en offertes direct wil factureren
 • Calculatie
 • Offertes
 • Facturen
 • Urenregistratie
 • Een calculatieprogramma waarmee je opdrachten direct kunt factureren.
39,- p/m
Image

MKB-Pro-Pakket

Voor het schildersbedrijf die de processen op orde willen hebben
 • Calculatie
 • Offertes
 • Facturen
 • Urenregistratie
 • Inkoop
 • Nacalculatie
 • Waarmee je live de voortgang van je projecten bijhoudt.
49,- p/m

Al onze pakketten zijn transparant in prijs en zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Je pakket instellen op maat....

Dat is heel eenvoudig, zonder benodigde hulp van dure consultants

We werken niet met dure consultants, en dat is ook helemaal niet nodig. Software die uitgelegd en ingericht moet worden is gewoon te moeilijk gemaakt, dat is bij CannonWorks wel anders. Wij hebben het principe "what you see is what you get". Bepaal zelf en geheel vrijblijvend of wij voor je bedrijf de beste oplossing bieden. 

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dat zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past. 

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar Euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. 

Eenvoudig van start

Direct een offerte

Je kunt direct al beginnen met je eerste offerte. Bij het instellen van je pakket stel je automatisch al en je eigen layout in. Je kiest vervolgens voor het aanmaken van een nieuwe offerte, mét of zonder een calculatie. Zo kan je een begroting maken en offerte genereert zich dan automatisch. Je hoeft dus naast een calculatie niet separaat ook nog een offerte te maken. 

Je maakt een offerte en je geeft zelf aan of je deze direct wilt verzenden. Met 1 klik e-mail je  de offerte zo naar je klant of opdrachtgever. Dat allemaal in je eigen layout en aangevuld met eventuele algemene voorwaarden. Je hebt zo altijd een complete offerte en ben je de concurrent altijd voor.

Tip; Heb je nog geen algemene voorwaarden? Je kan in CannonWorks-account zelf kiezen welke te gebruiken. Zo pas je altijd de juiste spelregels toe richting je klant.

CannonWorks is geschikt voor alle schildersbedrijven zowel  ZZP-ers, MKB-bedrijven, maar ook voor grote vastgoed-onderhoudsbedrijven.

Offerte maken in software

Bied ook je klant gemak!

Image

Met 1 klik een opdracht ontvangen

Wanneer je een offerte stuurt, wordt automatisch een knop meegestuurd waarop de klant kan klikken en er direct de order wordt bevestigd. Jij krijgt hier altijd direct notificatie en precies op de wijze zoals jij dat wilt. Op je dashboard, via e-mail of via een push-bericht op je telefoon. 

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en sneller over te gaan tot een opdracht, zeker als je de offerte tijdens het eerste bezoek al kunt overhandigen.

Laat je facturen met iDEAL betalen

Wanneer je ook je facturen met CannonWorks wilt doen, kun je eenvoudig iDEAL instellen, zodat klanten je heel eenvoudig en direct al kunnen betalen. 

Net zoals bij de offerte kunnen zij met 1 klik op de knop in de mail de betaling inzetten, je krijgt dan direct het bedrag overgemaakt, at is toch wat iedere onderneming wil!

Image
© 2018 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden.