Plan al je projecten in

Een planning voor je medewerkers, inhuurkrachten en onderaannemers, zodat iedereen op de hoogte is en weet wanneer er gestart moet worden

Grip op je projecten

Met CannonWorks-planning kun je eenvoudig al je projecten plannen. Van zowel langlopende projecten evenals dagelijkse kortlopende serviceklussen kun je snel, eenvoudig jezelf en/of je collega's inplannen.

Ook medewerkers, in huurkrachten en onderaannemers

Door je medewerkers en samenwerkers op jouw projecten in te plannen weet je exact wat de beschikbaarheid is van de mensen waarmee je samenwerkt en kun je eenvoudig onderling afstemmen welk project wanneer aan de beurt is.

Geeft je klanten duidelijkheid

Je weet precies hoe lang je nog met een klus bezig bent. Zo kun je exact zien wanneer de volgende klant aan de beurt is. Door ook je klanten inzicht te geven in de beschikbaarheid zorg je ervoor dat zij precies weten wanneer ze jouw medewerkers kunnen verwachten. Dat levert duidelijkheid en meer klanttevredenheid op.
Image

De planning in de app...

Eenvoudig en overzichtelijk. Je medewerkers krijgen een notificatie als een nieuwe klus voor de volgende dag is toegevoegd.

Image
Image
Image

...en op de PC

Image

Herken jij het ook in jouw bedrijf?

De dagelijkse beslommeringen waardoor je het altijd drukt hebt en je eigenlijk nooit je eigen planning goed op orde hebt

Image

Je afspraken beter geregeld met je collega's

Je herkent het vast wel in je dagelijkse werk en je merkt dat je steeds achter de feiten aanloopt...

  • Je hebt het altijd druk en je hebt weinig tijd om alles goed vooraf in te plannen
  • Je medewerkers blijven maar vragen wat ze precies moeten doen vandaag
  • Ze weten niet precies wanneer het werk uitgevoerd moet worden
  • Er is geen overzicht meer welk project wel of niet is afgerond
  • Of iemand meldt zich plots ziek of vrij, en dan?

Zorg ook dat je klant weet waar deze aan toe is

Met de planningssoftware van CannonWorks ga je jouw klanten meer duidelijkheid geven en weten zij precies wat zij van jouw bedrijf kunnen verwachten. Je weet dan hoe lang je medewerkers en onderaannemers nog bezig zijn. Je kunt snel de beschikbaarheid inzien en de tijd van zieke en vrije medewerkers beter indelen en kun je dus de afspraken richting je klanten veel beter nakomen. De klanten kun je dan ook gelijk op de hoogte stellen wanneer er gestart kan worden of dat er een wijziging in de planning is gekomen. 

Iedereen op de hoogte via app of mail

Dit doe je met handige CannonWorks app of als je wilt ook met tablet of PC. Iedereen weet dus precies wat er gepland staat voor die dag of de komende periode en waar deze persoon naar toe moet. Je klanten krijgen een notificatie van de geplande werkzaamheden precies zoals jij dat wilt. Zo weet jezelf, je medewerkers, maar ook je klanten beter wat hen te wachten staat de komende tijd en leidt dat tot een betere klanttevredenheid.

Hoe wil jij je aanmelden?

Maak eerst de keuze tussen ZZP of MKB, dan we richten CannonWorks in zoals het beste bij jouw bedrijf past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke instellingen. Gebruik de keuzehulp om alles direct goed in te stellen
Naar de branchekeuze voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden en klein bedrijf kunnen we de software zo instellen dat jij het in jouw onderneming optimaal en naar behoefte kunt gebruiken

Naar de branchekeuze voor MKB-bedrijven

Je medewerkers hebben alle informatie in de app

Alle beschikbare informatie die je medewerker nodig heeft, is in de app te raadplegen, gewoon onderweg en tijdens het werk. Iedereen weet precies wat ie moet doen!

Image

Plannen per medewerker of per project

Je kunt kiezen voor de indeling van de planning wat het beste bij je bedrijf past. Zo kun je per medewerker plannen en deze aan projecten hangen, of andersom door projecten te plannen en daar medewerkers aan vast te hangen.

Instructie via de werkbon

Aan de planning kun je gelijk een werkinstructie hangen in de vorm van een werkbon. De medewerker of inhuurkracht krijgt zo naast de planningsmelding ook de werkbon beschikbaar in de CannonWorks app, waardoor deze persoon gelijk aan het werk kan en de werkzaamheden conform beschrijving kan uitvoeren.

Direct uren en materialen registreren

Tijdens de werkzaamheden kunnen direct de uren en de materialen worden ingevuld op het project waardoor je direct en dus live de gegevens van het project hebt. Zo weet je precies wat aan materialen tijdens het werk wordt gebruikt, maar ook hoeveel uur er daadwerkelijk voor de klus wordt gebruikt.

Berichten

Onderling kun je met je collega's berichten sturen wanneer er vragen of opmerkingen bij het project zijn. Zo worden de berichten bij het project vastgelegd en zijn deze altijd terug te vinden, zodat je daar rekening mee kunt houden ook tijdens het plannen van de vervolgwerkzaamheden.

Samenwerken met onderaannemers

Via CannonWorks kun je heel eenvoudig samenwerken via de planning met onderaannemers. Je kunt deze gratis uitnodigen om samen met jouw bedrijf aan projecten te werken. Je kunt dan de benodigde projectinformatie delen, zoals een werkbon en kun je rechtstreeks berichten sturen, maar ook foto's en documenten delen.

Wat CannonWorks zo uniek maakt

Krijg inzicht in de beschikbare tijd in je bedrijf en weet precies wat je werkvoorraad is. Door alle bedrijfsprocessen aan elkaar te koppelen krijg je grip op elke situatie.

Image

Geen losse eindjes meer

Andere planningsprogramma’s staan op zichzelf, dit wil zeggen dat je een project hebt en deze inplant met diverse werkzaamheden over een bepaalde periode en er geen koppeling is met je overige adminstratie. Het probleem is dan dat je geen inzicht hebt in de beschikbare mensen in een bepaalde periode. CannonWorks lost dit prbleem op door dit te integreren in bedrijfssoftware dat alles voor je dagelijkse bedrijfsprocessen regelt.

Maar een gehele oplossing voor je bedrijf

Met CannonWorks heb je niet alleen de beschikking over je gehele personeelsbestand maar ook inzicht in alle onderhanden projecten en nieuwe orders. De planning is gekoppeld aan je klantenbestand en je personeelsbestand.  Je kunt met CannonWorks alles goed regelen iedereen kan geïnformeerd worden over de planning van de komende dagen.

Je werkvoorraad inzichtelijk

Je ziet direct wat je in werkvoorraad hebt en je kunt alle projecten waarvoor je een opdracht hebt gekregen gelijk plannen. Elk project kun je dan toewijzen aan de medewerkers of onderaannemers.  Je weet dan precies voor de komende tijd tot wanneer je vol zit met werk en wanneer je weer nieuwe projecten kunt aannemen.

Een betere klanttevredenheid

Een goede planning leidt tot beter verwachtingsmanagement en uiteindelijk tot een betere klanttevredenheid, dat is wat ieder bedrijf toch wil?

Grip op je bedrijf

Naast de urenregistratie en projectadminstratie, wat feitelijk vastleggen van informaite in het verleden is, zijn we van mening dat je ook grip moet kunnen krijgen op toekomstige zaken, zoals de planning. Je krijgt zo niet alleen grip op de resultaten van afgeronde projecten maar ook de grip op lopende en toekomstige projecten, met als doel meer efficiëntie wat leidt tot een hogere winst.

Een compleet ERP pakket

Met CannonWorks heb je een compleet ERP systeem waarin alles is geïntegreerd inclusief een koppeling met de boekhouding. Zo krijg je meer overzicht in je projecten en de mensen in en rondom jouw bedrijf. Hierdoor zullen de bedrijfsresultaten snel verbeteren omdat je direct meer grip krijgt op alles wat er in het bedrijf afspeelt.

Grip op je projecten

Al je collega's kunnen vanaf vandaag op de hoogte zijn van de werkplanning van het bedrijf;

  • Dagelijks is de planning in de app te zien
  • Iedereen weet precies wat ze moeten doen
  • Men heeft de juiste werkinstructie
  • Je kan rechtstreeks berichten achterlaten
  • Je geeft de klanten meer duidelijkheid

De CannonWorks gebruikers vinden het belangrijk om meer uit hun bedrijf te halen en tijd te besparen door veel heen en weer gereis door medewerkers omdat zaken niet duidelijk zijn of niet goed zijn voorbereid. De CannonWorks-planning heeft gezorgd voor een algehele betere aansturing van de medewerkers en dus minder faalkosten, met als gevolg betere bedrijfsresultaten!

Een werkbon in de app

Eenvoudig en overzichtelijk. Iedereen krijgt een notificatie als een nieuwe werkbon is toegevoegd.

Image
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden

Please publish modules in offcanvas position.