Abonnementen met automatische incasso

Vaste werkzaamheden inplannen

Doet jouw bedrijf veel herhalende werkzaamheden die je doorgaans per week, per maand, per kwartaal of per (half) jaar inplant? Je kunt eenvoudig deze werkzaamheden inplannen en daarvan direct een abonnement voor je klanten instellen.

Automatisch facturen sturen

Elke klus die je inplant kun je gelijk dezelfde dag van de geplande uitvoeringsdatum of op een zelf gekozen tijdsdinterval automatisch je facturen sturen. Dit stel je dan in één keer in en hoef je dus niet elke keer nieuwe facturen aan te maken. Het versturen van de abonnementsfacturen gaat dan geheel automatisch.

Automatisch incasseren

Je stelt dan vaste bedragen voor de werkzaamheden in voor de specifiek aangegeven herhalingsperiodes. Jouw facturen worden dan automatisch op de vastgestelde datums gestuurd en de bedragen worden dan direct bij de klant geïncasseerd, zodat alles helemaal vanzelf gaat. 

Image

Ideaal voor diverse branches

Heb je een schoonmaakbedrijf, ben je glazenwasser, hovenier, schilder of CV-monteur? Dan heb er veel gemak van als je abonnementen kunt aanbieden aan je klanten.

Image

Regelmatig herhalende werkzaamheden

Zo kun je met de klant afstemmen dat je bijvoorbeeld elke maand de glasbewassing komt doen of als je hovenier bent, de tuin op orde komt brengen. Ook een jaarlijkse controle van de CV-ketel kan ook heel eenvoudig met een abonnement. Daarnaast zijn ook veel schildersbedrijven die een onderhoudscontract met hun klanten hebben om de staat van het houtwerk van het vastgoed op orde houden.

Voor een vast aantal uren in een specifieke periode

Iedere beroepsgroep kan de abonnementen met automatische incasso toepassen voor hun klanten. Bied je als bedrijf diensten in uren aan, dan kun je ook je voor een vast aantal uren laten inhuren tegen een vast tarief voor een specifieke periode.

Financiële rust voor ondernemingen

Veel bedrijven leveren herhalende diensten, maar hebben eigenlijk helemaal niet door dat zij diensten in abonnementsvorm kunnen aanbieden.

Nooit meer zorgen om nieuwe projecten

Met abonnementen zorg je voor continuïteit en heb je altijd werk. Indien je meerdere abonnementen afsluit, dan kun je daarmee zorgen voor een solide basis aan inkomsten, zodat je nog weinig zorgen hoeft te maken steeds weer nieuwe projecten binnen te halen. Dit geeft ondernemers financiële rust.

En een goede klantrelatie

Je bouwt zo een relatie met je klanten voor lange tijd en heb je voor nu en in de toekomst werk. Nu zijn niet alle klussen geschikt voor een abonnement, maar wanneer je onderhoudswerkzaamheden doet, heb je steeds weer een reden om bij je klant terug te komen.

Automatisch je facturen betaald

Jij voert periodiek werkzaamheden uit en de klant betaald per automatische incasso. Betalingen worden automatisch gecontroleerd en er wordt een herinnering gemaakt wanneer de incasso niet is uitgevoerd, zo kan de klant alsnog met Bancontact betalen. 

Image
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden

Please publish modules in offcanvas position.