Nacalculatie en projectadministratie

Grip krijgen op de financiën van je bedrijf, dat is pas prettig werken...

Image

Krijg grip op je projecten

Door nacalculatie in CannonWorks te gebruiken krijg je inzicht in de dagelijkse financiële voortgang van je projecten. Je weet dan op ieder moment precies hoe je ervoor staat en je ziet gelijk of de kosten niet voor de baten uit gaan lopen, zo heb je een optimale projectadministratie.

Geheel automatisch zonder extra werk

Door het bijhouden van uren door jezelf, medewerkers en/of inhuurkrachten en het doen van de inkopen met CannonWorks worden deze kosten automatisch bijgewerkt. Zo weet je op elk moment van de dag hoeveel budget je nog over hebt voor je project. Je weet dan precies wanneer je moet factureren en heb je real-time inzicht in de actuele resultaten van je projecten.

Gekoppeld aan je boekhouding

Met CannonWorks leg je alle dagelijkse zaken in je bedrijf vast. Alle facturen en inkopen worden door CannonWorks gekoppeld aan het boekhoudpakket van de boekhouder waardoor alles automatisch wordt verwerkt voor de BTW-aangifte en de jaarrekening.

Snel inzicht in je projectresultaten

Met een geheel geautomatiseerde projectadministratie krijg je echt grip op je bedrijf

Image

Ieder doet zijn werk en jij ziet live de resultaten ervan

In CannonWorks werk je samen aan projecten. Zo hebben je medewerkers en/of inhuurkrachten de mogelijkheid om alles wat ze doen vast te leggen in de CannonWorks-app. Zo kunnen zij naast uren registreren ook gelijk de gebruikte materialen noteren, gebruikte machines en eventueel ook de gereden kilometers doorgeven.

Alles gelijk op het project verzameld

Zo wordt alles automatisch bij elkaar verzameld en zie je real-time de bijgewerkte uren en kosten. Ook wanneer er spullen besteld worden met de CannonWorks-app zie je dat gelijk terug in de resultaten. Je weet zo exact waar je qua kosten op dit moment staat met het project. Dit kun je met de CannonWorks-app altijd en overal raadplegen en heb je de juiste data altijd en overal beschikbaar.

Nooit te laat met het versturen van de facturen

Wanneer je ziet dat je meer kosten hebt gemaakt dan waarvoor je reeds hebt gefactureerd, dan kun je gelijk een nieuwe factuur aanmaken, zodat je altijd kunt sturen op het feit dat je nooit achter komt te liggen met als gevolg dat je de klus aan het voorfinancieren bent.

Optimaal grip op je bedrijf

Alles wat er gebeurd in het bedrijf ligt gelijk vast op je projecten

Een compleet projectdossier

Alles van je project wordt verzameld, zo heb je alles bij de hand van wat je in het project allemaal hebt gedaan en wat je hebt toegevoegd aan tekeningen, foto's en ook overige documenten.

Werkbon en documenten

Wanneer je vanuit een project een werkbon aanmaakt, dan krijgen de ingeplande medewerkers voor dat project direct de juiste werkinstructies en kunnen zij gelijk de uren en materialen daarop vastleggen. Ook wanneer er instructies zijn of andere zaken die van belang zijn om op het project vast te leggen, is dat onderdeel van de projectadministratie.

Urenverantwoording en mandagenstaten

Heb je te maken met de Wet Ketenaansprakelijkheid, dan kun je vanuit je projecten mandagenstaten genereren. Je kunt per week en periode altijd in- en terugzien wie op welk project heeft gezeten en welke spullen zijn gebruikt.

Bijlagen, foto's, notities en berichten

Bij je project zie je alle communicatie terug en meldingen die je medewerkers hebben gedaan over het project. Zo kun je alle informatie raadplegen van gemaakte foto's de gemaakte notities en alle projectgebonden berichten zodat je altijd in-control bent.

Image

Grip op je projecten met cannonworks

Specifiek aangesloten op jouw branche, waardoor direct al je instellingen goed staan en je direct projecten kunt aanmaken en gelijk van start kunt gaan

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke instellingen. Gebruik de keuzehulp om alles direct goed in te stellen
Naar de branchekeuze voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf kunnen we de software zo instellen dat jij het in jouw onderneming optimaal en naar behoefte kunt gebruiken

Naar de branchekeuze voor MKB-bedrijven

Samenwerken met anderen

Samen met onderaannemers en inhuurkrachten werken aan projecten, dan heb je gelijk de actuele informatie en hoef je niet meer op de factuur te wachten

Met andere bedrijven samenwerken op projecten

Werk je veel met onderaannemers of het met bevriende bedrijven waar je graag samen projecten mee doet? Dan is CannonWorks ideaal voor je om alle informatie van het project bij elkaar te verzamelen. Je nodigt dan deze bedrijven uit, zodat zij gratis met de app samen kunnen werken met jouw bedrijf aan projecten waaraan je samen werkt. Ook hiervoor geldt dat alle uren, materialen, maar ook facturen over en weer automatisch worden bijgehouden waardoor je grip op je project en de onderlinge afspraken houdt.

Inkopen met scannen en herkennen

Wanneer je bestellingen doet of inkopen verwerkt kun je dat heel eenvoudig koppelen met je leveranciers. Zo kun je naar het verwerken van artikelbestanden ook je leveranciers rechtstreeks laten factureren en worden de facturen aan je projecten toegevoegd. Door de handige scan- en herken functies worden regels en bedragen automatisch uitgelezen en verwerkt, waardoor je niet deze ook nog eens zelf hoeft over te nemen.

Image

Gekoppeld aan je boekhouding

De hele administratie automatisch aangeleverd bij je boekhouder

Image

De boekhouder krijgt alles aangeleverd

Met de projectadministratie oftewel de nacalculatie, krijgt ook de boekhouder alles vanzelf aangeleverd. Iedere factuur die je maakt, elk bonnetje of ieder inkoopfactuur die in CannonWorks is verwerkt wordt dan ook gelijk doorgeschoten naar de boekhouder.

Koppeling met de meeste boekhoudpakketten

CannonWorks heeft een koppeling met de meeste boekhoudpakketten, waardoor alles direct in de boekhouding van de boekhouder wordt verwerkt. Ook wanneer er niet een rechtstreekse koppeling mogelijk is hebben we een slimme oplossing om dat alsnog richting je boekhouder snel te verwerken, waardoor niemand er extra werk meer van heeft.

Probeer gratis zonder verplichtingen

CannonWorks heb je in een handomdraai geïnstalleerd zowel op je PC als met de handige app.

Eenvoudig grip krijgen op je bedrijf

Grip krijgen op je bedrijf en je projectadminstratie was nog nooit zo gemakkelijk. Wanneer je CannonWorks online activeert heb je binnen een paar klikken alles al geregeld en kun je starten met je eerste projecten aan te maken.

Het kantoor in je broekzak

Voor ieder ondernemer, maar ook voor projectleiders is het een must om te weten wat er gaande is op de projecten. Ook hen kun je eenvoudig uitnodigen om de app te gebruiken en kun jij en je collega's gelijk aan de slag.

Met gratis helpdesk

Heb je hulp nodig, heb je vragen of je wilt nog meer uit CannonWorks halen, dan heb je beschikbaarheid van onze gratis helpdesk waar je al je vragen kunt stellen.

Image
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden