Calculatiesoftware voor glaszetters

Maak goed onderbouwde offertes met het meest gebruiksvriendelijke calculatiepakket

Schildersbedrijf en stukadoorsbedrijf

Beglazing inclusief plaatsen berekenen

Ben je glaszetter en je zoekt een calculatieprogramma dat allerlei soorten beglazing inclusief het zetten ervan voor je uitrekent? Dan hebben wij voor jou een calculatieprogramma specifiek voor glasmontagebedrijven. Zo kun je snel en eenvoudig een goed onderbouwde begroting maken met de prijzen die je als glaszetter aan je klant wilt aanbieden inclusief latten en ventilatieroosters.

Direct een duidelijke offerte

Met een paar muisklikken kun je met de app op jouw smartphone of tablet tijdens de werkopname direct al de meters ingeven en de prijzen daarop inlezen. De calculatie inclusief offerte staat dan met één klik al klaar en kun je deze, geheel in je eigen huisstijl, verzenden aan je klant. Zo heb je voordat je vertrekt de offerte al bij de klant in de mail.

Eenvoudig op je PC, tablet of mobiel

Start vandaag nog met CannonWorks en ervaar het gemak van calculeren en offertes maken op je mobiel of tablet.

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je beglazingsklus zo ter plaatse op mobiel of tablet doen. Deze kun je indien je daarvoor kiest, direct bij je klant achterlaten in de e-mail. Zo lever je snel je offerte, kun je direct de deal maken en ben je concurrent altijd voor.

Image

Snel een op-maat begroting

Maak snel een offerte waarbij alles duidelijk en helder op papier komt, dat zo vanuit een eenvoudige calculatiemethodiek

Een offerte zonder een woord te hoeven typen

Je hebt met CannonWorks een calculatieprogramma waarmee je heel snel een calculatie kunt opbouwen en waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen hebt gekoppeld. CannonWorks zet dan ook meteen de juiste beschrijving op de begroting die ook wordt meegenomen in de offerte. Een offerte wordt automatisch gegenereerd, zodat je geen woord meer hoeft te typen om een goed leesbare offerte te kunnen maken.

Met specificaties precies zoals jij het wilt

Je kan de offerte met begroting exact zo weergeven als jij of je klant wenst. Per per gebouw of per ruimte en gespecificeerd voor gevels en verdiepingen.  Je kunt aangeven welke details je wel of niet wilt tonen zoals de meetgegevens, eenheidsprijzen, subtotalen e.d. Je geeft daarnaast een duidelijk overzicht van de toe te passen glassoorten. Zo geef je de klant precies de informatie die je hem of haar wilt geven. 

Overzicht in lopende aanvragen en offertes

Alle offertes worden in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zo krijg je inzicht in wat je hebt verstuurd en welke offerte je nog moet maken en welke je een opdracht van hebt ontvangen. Zo kun je onderweg dit gewoon op je mobiel raadplegen. Ervaar de snelheid en gemak  van dit calculatieprogramma dat automatisch offertes voor je maakt en alles voor je bijhoudt. Dit levert je iedere dag tijdwinst op!

Offerte maken in software

Gelijk met een top-offerte!

Een calculatie maken en direct een strakke offerte met een duidelijke omschrijving

PDF van calculatie met offerte

Een offerte in je eigen huisstijl

Bij het aanmaken van je account staat alles gelijk al goed ingesteld zodat je zo een eerste glasofferte kunt maken. Wil je jouw bestaande huisstijl gebruiken, dan kun je dat natuurlijk gewoon instellen. 

Aangevuld met algemene voorwaarden

Wanneer je dan een calculatie dan maakt, dan heb je direct al de offerte klaar staan zoals jij wilt dat deze er goed uitziet en dat aangevuld met eventuele algemene voorwaarden. De offerte kun je direct verzenden via de e-mailfunctie in CannonWorks.

Hoog- en laag BTW altijd juist berekend

CannonWorks rekent voor jou automatisch de juiste BTW-tarieven uit zoals deze van toepassing zijn o.a. op isolatieglas. Je hoeft dus zelf niet meer de regelgeving erop na te slaan om tot het juiste BTW-bedrag te komen als het om isoleren en eventueel schilderwerk gaat.

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.
Naar software voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kan inrichten voor al je collega's

Naar software voor MKB-bedrijven

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
kalender__200x200.png
Planning
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

Door snel een duidelijke offerte te sturen met een begroting en een direct-orderknop besluiten klanten sneller op een opdracht te geven.

Onderscheid met de concurrentie

Onze calculatiesoftware voor glaszetters is uitstekend geschikt voor zowel MKB-bedrijven als ook voor ZPP'ers. Door de eenvoudige en snelle werkmethodiek gecombineerd met slimme functies, besluiten klanten sneller een opdracht te verstrekken. Dit omdat je snel een offerte klaar kunt hebben en deze direct kunt versturen. De klant kan vervolgens gelijk een opdracht geven met de direct-orderknop in de e-mail.

Het is niet moeilijk en je kun gelijk van start

Geen moeilijke cursussen zijn nodig en je kunt er zo mee van start, omdat;

  • Het eenvoudig werkt
  • Je mobiel met de App kunt calculeren
  • Je automatisch direct ook een offerte maakt
  • Je gelijk kunt e-mailen
  • Je samen kunt werken met collega's
  • CannonWorks je tijd gaat besparen
  • Geen investering hoeft te doen
  • Je zelf kan kiezen welke modules te gebruiken
  • Makkelijk is over te stappen
  • Het aansluit bij je huidige werkwijze

Ervaar het zelf met een proefabonnement, je kan gratis proberen, de prijs is transparant en je zit nergens aan vast.

Offerte per mail
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden