Calculatiesoftware voor stukadoors

Maak goed onderbouwde offertes met het meest gebruikersvriendelijke calculatiepakket voor de afbouw

Schildersbedrijf en stukadoorsbedrijf

Ben je stukadoor of heb je een stukadoorsbedrijf en je zoekt een programma dat alle soorten stuclagen en afwerkingen voor je uitrekent?

Dan hebben wij voor jou een calculatieprogramma specifiek voor stukadoors. Zo kun je snel en eenvoudig een goed onderbouwde begroting maken met de prijzen die je als stukadoor aan je klant wilt aanbieden.

Met een paar muisklikken kun met de app op de smartphone of tablet al tijdens de werkopname de meters ingeven en direct de prijzen daarop inlezen. De calculatie inclusief offerte staat dan met één klik al klaar en kun je deze, geheel in je eigen huisstijl, verzenden aan je klant. Zo heb je voordat je vertrekt de offerte al bij de klant in de mail.

Start vandaag nog met CannonWorks en ervaar het gemak van calculeren en offertes maken op je mobiel of tablet.

Het kantoor in je broekzak

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

CannonWorks is meer dan alleen een calculatieprogramma, het regelt namelijk alles in je bedrijf. Daarmee heb je het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifiek rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en een op de werkvloer bijvoorbeeld alleen maar de urenregistratie.

Image

Calculeren met eenheidsprijzen of normen

Gewoon eenheidsprijzen...

Veel stukadoors werken met standaard eenheidsprijzen, die heb je vanaf nu altijd bij de hand. Je kunt eenvoudig een offerte maken met eenheidsprijzen van alle soorten afwerklagen. Zo heb je snel een prijs en heb je binnen enkele seconden je offerteregels al toegevoegd. 

Of een uitgebreide begroting

Moet je zo af en toe een complete begroting opstellen en alle afwerklagen specificeren, dan kun je ook een gespecificeerde begroting maken waarbij alle voorbehandelingen en afwerkingen kunnen worden getoond. Vanuit allerlei stuc-normen uit de praktijk kun je zo de juiste prijs uitrekenen. Daarmee heb het de ultieme calculatiepakket voor het stukadoorsbedrijf en zul je daar veel gemak van gaan ervaren.

Image

Een op-maat begroting

Een offerte zonder een woord te hoeven typen

Je hebt met CannonWorks een calculatieprogramma waarmee je heel snel een calculatie kunt opbouwen en waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen hebt gekoppeld. CannonWorks zet dan ook meteen de juiste beschrijving op de begroting die ook wordt meegenomen in de offerte. Een offerte wordt automatisch gegenereerd, zodat je geen woord meer hoeft te typen om een goed leesbare offerte te kunnen maken.

Met specificaties precies zoals jij het wilt

Je kan de offerte met begroting exact zo weergeven als jij of je klant wenst. Per per gebouw of per ruimte en gespecificeerd voor gevels, plafonds en/of wanden.  Je kunt aangeven welke details je wel of niet wilt tonen zoals de meetgegevens, eenheidsprijzen, subtotalen e.d. Je geeft daarnaast een duidelijk overzicht van eventuele systemen zoals raap-lagen of afwerklagen. Zo geef je de klant precies de informatie die je hem of haar wilt geven. 

Overzicht in lopende aanvragen en offertes

Alle offertes worden in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zo krijg je inzicht in wat je hebt verstuurd en welke offerte je nog moet maken en welke je een opdracht van hebt ontvangen. Zo kun je onderweg dit gewoon op je mobiel raadplegen. Ervaar de snelheid en gemak  van dit calculatieprogramma dat automatisch offertes voor je maakt en alles voor je bijhoudt. Dit levert je iedere dag tijdwinst op!

Offerte maken in software

Met een top-offerte!

PDF van calculatie met offerte

Alles in je eigen huisstijl

Bij het aanmaken van je Account stel je binnen een paar minuten automatisch al je huisstijl en je documentopmaak in. Als je de calculatie dan maakt heb je direct al de offerte klaar staan in je eigen huisstijl en aangevuld met eventuele algemene voorwaarden. De offerte kun je direct verzenden via de handige mailfunctie in CannonWorks.

Tip; Heb je nog geen goede algemene voorwaarden? In je account kun je zelf kiezen welke te gebruiken. Zo hebben we diverse voorbeelden van algemene voorwaarden of je kunt je eigen algemene voorwaarden of die van de NOA toevoegen.

CannonWorks is geschikt voor zowel ZZP-ers als MKB- en grote bedrijven in afbouw in stucwerk, maar ook in plafond-en wandmontage.

Hoog- en laag BTW altijd juist berekend

CannonWorks rekent voor jou automatisch de juiste BTW-tarieven uit. Je hoeft dus zelf niet meer de regelgeving erop na te slaan om tot het juiste BTW-bedrag te komen.

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.
Naar software voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden en klein bedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kunt inrichten voor kantoor en de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
kalender__200x200.png
Planning
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je stukadoorsklus zo ter plaatse op mobiel of tablet doen. Deze kun je indien je daarvoor kiest, direct bij je klant achterlaten in de e-mail. Zo lever je snel je offerte, kun je direct de deal maken en ben je concurrent altijd voor.

Image

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

Onze calculatiesoftware voor afbouw en stukadoors is uitstekend geschikt voor zowel MKB-bedrijven als ook voor ZZP'ers en grote afbouwbedrijven. Geen moeilijke cursussen zijn nodig en je kan er snel mee aan de slag, omdat;

 • het eenvoudig werkt
 • je mobiel met de App kunt calculeren
 • je automatisch ook offerte maakt
 • en kunt e-mailen
 • je samen kunt werken
 • het tijd gaat besparen
 • geen investering hoeft te doen
 • zelf kan kiezen welke modules te gebruiken
 • makkelijk is over te stappen
 • het aansluit bij je huidige werkwijze

Ervaar het zelf met een proefabonnement, je kan gratis proberen, de prijs is transparant en je zit nergens aan vast.

Offerte per mail
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden