complete bedrijfssoftware voor het MKB

Image
Het complete pakket van CannonWorks om je bedrijf optimaal te besturen en alles rondom projecten te regelen. Lees meer

Ultimate

€ 75,- p/m

Alles wat je als bedrijf nodig hebt

Een compleet ERP-syteem voor het MKB

Image

Met het Ultimate pakket heb je alles wat je nodig hebt om alles rondom je bedrijf te kunnen regelen en grip op de resultaten van je onderneming te krijgen. Het ultimate-pakket is een compleet ERP-systeem dat alles voor je organisatie regelt.

Je hebt dan niet alleen inzicht in de documenten en afbeeldingen van de projecten, maar ook van uren, inkopen en tussentijdse resultaten. Zo kun je alle onderhanden projecten volgen en je weet dan precies hoe het in je bedrijf het ervoor staat.

Naast dat je losse projecten kunt toevoegen, zowel losse opdrachten,  aangenomen projecten en regiewerken, kun je met dit pakket ook abonnementen met je klanten afsluiten. Je hebt dan de mogelijkheid om deze automatisch te incasseren. 

Ook je administratieve organisatie krijg je perfect op orde waardoor alle bedrijfsprocessen voor je worden gestandaardiseerd. Ook bij certificeringen zoals ISO9001 heb je dan een perfecte aansluiting op.

Met het Ultimate pakket krijg je grip op je organisatie en inzicht in de resultaten van je bedrijf.

Met de App ook op tablet en PC

Met CannonWorks heb je volledige bedrijfssoftware met een overzichtelijk dashboard. Zo heb je een ERP en CRM-pakket in één, je medewerkers werken allemaal online en zijn daarbij niet meer aan kantoor gebonden. Kantoor kan alles met PC doen en onderwerp kan iedereen met de app uit de voeten.

Image
Image

Snel inzicht in je projectresultaten

Met een overzichtelijk projectdashboard kun je in één oogopslag zien hoe je project ervoor staat. Live wordt alle data voor per bijgehouden zodat je altijd de actuele voortgang in beeld hebt.

Image
Image
Image

Een integrale oplossing rondom al je projecten

 • Het hele proces van offerte t/m facturatie
 • Met projectadministratie
 • Uren, materialen en onderaanneming
 • Alle gekoppelde informatie in je projecten
 • Meerwerk bijhouden
 • Elke maand je omzet in beeld
 • Je projectresultaten helemaal live
 • Online betalingen kunnen ontvangen
 • Eenvoudig te koppelen met je boekhouding
Image

Gebruiksvriendelijk voor iedereen in je organisatie

Wij maken software die iedereen begrijpt

Alle medewerkers en collega's in het bedrijf kunnen eenvoudig met elkaar samenwerken en communiceren zoals onder andere:

 • Uren registreren op de lopende projecten
 • Materialen boeken uit de auto-voorraad
 • Werkinstructie volgen via de digitale werkbon
 • Plannen van de medewerkers op locatie
 • Samenwerken met onderaannemers
 • Onderling berichten kunnen sturen
 • Planning en werkbonnen in de app
 • en nog veel meer...
Image

Onderling berichten sturen

Met de handige berichtenservice, gewoon even appen...

Voor een project of een privé-berichtje

Iedereen die met CannonWorks werkt kan berichten naar elkaar sturen. 

Zo app je iedereen die aan het project werkt berichten met informatie en eventueel afbeeldingen. Berichten worden dan automatisch aan het project toegevoegd waardoor je altijd informatie kunt terugvinden die je in een project hebt gedeeld.

Ook wanneer je nog geen gezamenlijk project hebt kun je onderling elkaar berichtjes sturen. Zo heb je specifieke berichten die bij een project horen.

Ook kun persoonlijke berichten sturen welke niet bij een project horen, vooral handig om onderling met elkaar zaken af te stemmen.

Image

De planning en de werkbonnen

Iedereen gepland op het project weet precies wat hij of zijn moet doen

Image

Al je collega's inhuurkrachten en onderaannemers waarmee je samenwerkt kun je eenvoudig inplannen op je projecten..

De geplande personen krijgen in de CannonWorks-app te zien wanneer en waar het werk is gepland en zien dan ook welke werkzaamheden gedaan moeten worden.

De werkbon met de werkinstructies is dan in de app zichtbaar en er kan direct actie op worden ondernomen, zoals uren op het project registreren, materialen vastleggen, maar ook de werkbon na uitvoering door de klant laten aftekenen.

Het project kan dan ter plekke worden afgerond en de factuurwordt dan autotisch klaargezet om te kunnen worden verzonden.

Inkopen en je bonnetjes

En direct gekoppeld aan je boekhouding

Alle bonnen en facturen die je ontvangt kun je op je projecten eenvoudig verwerken. Maak foto's van je inkoopfacturen of laat deze rechtstreeks e-mailen door je leveranciers zodat deze automatisch verwerkt kunnen worden in jouw boekhouding.

We hebben een koppeling met de meeste boekhoudpakketten. Alle alle facturen en inkopen worden dan rechtstreeks gekoppeld aan aan je boekhoudprogramma of direct met de boekhouder of accountant.

Op deze manier wordt alles netjes op je projecten bijgewerkt en raak je niets meer kwijt. En de boekhouder die krijgt alles digitaal en op tijd aangeleverd.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

In 2 minuten geïnstalleerd

Starten met het CannonWorks is heel eenvoudig. Je activeert deze online-tool met één druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van je account direct de mogelijkheid om de app te installeren en ben je binnen 2 minuten klaar om je eerste offerte of factuur te sturen.

In je eigen huisstijl

Je kan heel eenvoudig je factuur-layout instellen doordat je gegevens automatisch netjes worden ingedeeld naar de template die voor jou het beste past. Het maakt niet eens uit of je een bedrijfslogo hebt of niet, je factuur ziet er altijd superstrak uit!

Je hebt zelfs de mogelijkheid om je klant of opdrachtgever met iDEAL te laten betalen.

Extra add-ons en modules

Al onze pakketten zijn met alle beschikbare modules c.q. add-on's uit te breiden. Je kunt na activering altijd functionaliteit bijkopen welke wel standaard in de duurdere pakketten aanwezig zijn. Je krijgt altijd één gebruikersaccount met gratis toegang van je boekhouder. Extra gebruikers en medewerkers kun je in je account toevoegen. 

Alle pakketten zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar, we hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet, we zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Image
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden