Speciaal voor Schildersbedrijven

Klaar voor de volgende stap? Vanaf nu je werk georganiseerd en alles top geregeld in je bedrijfsvoering

Weg met al die paperassen

Herken je dat ook? Al die rondslingerde bonnen van leveranciers, de aantekeningen van de werkopnames, noties van materialen die zijn gebruikt en dan ook nog de uren die gefactureerd moeten worden. Kortom tijd voor structuur!

Gewoon met mobiel of tablet

Vanaf nu kun je de keuze maken om al het werk te doen onderweg of op locatie. Werkopnames, offertes maken, bestellingen, werkinstructies, klussen deels uitbesteden, het kan allemaal met CannonWorks! Of je nu op je PC werkt of jij of je medewerker op de app.

Je werk top geregeld zonder veel inspanning

Vandaag kun je beslissen om alle rompslomp overboord te gooien en administratieve lasten tot een minimum te beperken. Uren bijhouden, de planning inzien en je boekhouder gemak geven zodat je met meer plezier je werk kan doen.

PDF van calculatie met offerte

Gemak in je dagelijkse bedrijfsvoering

en maak een eind aan al de tijd die je besteedt aan administratieve rompslomp

Image

Een calculatie met direct een offerte

Opnames doen, meergevens invoeren en prijzen calculeren op basis van onder andere Basis Verfbestek, om zo zonder een woord te hoeven typen direct een offerte te kunnen maken met de juiste prijzen voor het werk wat je aanbiedt.

Afspraken duidelijk vastgelegd met de klant

Jouw klant kan vervolgens met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte, waarbij automatisch een orderbevestiging wordt aangemaakt. Zo heb je een nieuw project en de afspraken zijn vastgelegd, je kunt zonder problemen aan de slag.

Uren digitaal vastgelegd

Wanneer je uren registreert, je materialen bestelt of foto's maakt, dan wordt dat automatisch op je projecten vastgelegd. Zo staan automatisch de facturen al klaar om zo te kunnen verzenden.

Facturen direct betaald

Je kunt direct de factuur verzenden en door de klant laten betalen. Zo heb je eerder het geld binnen en biedt je ook de klant betaalgemak met de online factuur via CannonWorks.

Meer overhouden aan tijd en geld

Ons doel is om schildersbedrijven succesvoller te laten zijn. CannonWorks is de oplossing omdat het software is die iedereen begrijpt en direct alles voor je regelt. Het gaat je een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Het digitale kantoor zonder papier

Met CannonWorks meer werkplezier gemak voor jou en degene met wie je samenwerkt

Het kantoor in je broekzak

CannonWorks is de eerste softwareontwikkelaar die een volledig online ERP-systeem oftwel bedrijfssoftware op de mark bracht. Al meer dan 15 jaar werken honderderden schildersbedrijven digitaal en online met CannonWorks.

Image

Onze klanten hebben specifiek gekozen voor:

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Makkelijk te gebruiken
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Koppeling met de boekhouder
 • Gratis helpdesk
 • En nog veel meer

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. CannonWorks is zowel geschikt voor ZZP'ers als MKB bedrijven. Zo kun je samenwerken met collega's een ook de boekhouder alle informatie geven die hij of zij nodig heeft.

Ook je klant krijgt meer gemak

Alles voor de klant met 1 klik waardoor je zonder veel moeite te doen alle rondom nieuwe orders kunt regelen.

Image

Met 1 klik een opdracht geven

Wanneer je een offerte stuurt, wordt automatisch een knop meegestuurd waarop de klant kan klikken en er direct de order wordt bevestigd. Jij krijgt hier altijd direct notificatie en precies op de wijze zoals jij dat wilt. Op je dashboard, via e-mail of via een push-bericht op je telefoon. 

Klanten beslissen sneller

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en sneller over te gaan tot een opdracht, zeker als je de offerte tijdens het eerste bezoek al kunt overhandigen.

Laat je facturen online betalen

Wanneer je ook je facturen met CannonWorks wilt doen, kun je eenvoudig iDEAL instellen, zodat klanten je heel eenvoudig en direct al kunnen betalen. 

Klanten betalen sneller

Net zoals bij de offerte kunnen zij met 1 klik op de knop in de mail de betaling inzetten, je krijgt dan direct het bedrag overgemaakt, dat is toch wat iedere ondernemer wil!

Image

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.
Naar software voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden en klein bedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kunt inrichten voor kantoor en de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Bewezen meer resultaat

Door de live inzichten van je projecten weet je precies waar je staat en kun je op resultaten gaan sturen

Hoe je projecten lopen

Bij elke project dat je in CannonWorks aanmaakt kun je direct zien wat je met de klant bent overeeng gekomen en hoe het project ervoor staat.

Alles live

Iedereen die uren bijhoudt met de CannonWorks-app worden direct inzichtlijk. Zo zijn deze direct live te monitoren en kun je op ieder moment zien wat er binnen het progect gebeurd.

Budget en voortang

Nu je naast de overeenkomst met de klant ook uren ook je inkopen en anders verplichtinen inzichtelijk hebt op 1 dashboard kunm je direct zien of je op dit moment op de goede weg zit met het project. Door het budget en de voortgang krijg je grip op je resultaten

Meerwerk herkennen

Inkopen en uren die niet direct bij het project horen worden dan automtisch al meerwerk gerigistreerd.

 • Betere stuurinformatie
 • Eenvoudig overzicht houden
 • Weet precies waar uren aan worden besteed
 • Grip op je resultaten

Image

Online samenwerken met je boekhouder

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Maak je boekhouder blij!

Alle facturen die je maakt, inkopen die je doet of bonnetjes die je krijgt bij tanken of lunch worden direct doorgeschoten naar de boekhouder of het boekhoudpakket waarmee je boekhouder werkt. Hij/zij hoeft niet meer op jou te wachten en kan zou zonder moeite jouw zaken op orde houden

Automatisch aangeleverd

Door de boekhoudkoppeling en scan-en herken functie in CannonWorks wordt alles automatisch verwerkt en komt dat zowel op jouw projecten te staan alswel in de boekhouding bij jouw boekhouder en/of Accountant. Dit gaat allemaal helemaal autotisch zodat je er geen werk meer van hebt.

Image

Probeer CannonWorks gratis en vrijblijvend

en ervaar zelf of het bij je bedrijf past of niet.

Eenvoudig van start

We werken niet met dure consultants, en dat is ook helemaal niet nodig. Software die uitgelegd en ingericht moet worden is gewoon te moeilijk gemaakt, dat is bij CannonWorks wel anders. Wij hebben het principe "what you see is what you get". Bepaal zelf en geheel vrijblijvend of wij voor je bedrijf de beste oplossing bieden.

Uitbreiden naar wens

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dat zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

Gratis helpdesk

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar Euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. 

Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gratis gebruik maken van onze online helpdesk die 24/7 beschikbaar is.

EasyCookieInfo

Mobiel

© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden