Speciaal voor schildersbedrijven

...en scoor snel nieuwe opdrachten...

CannonWorks kent zijn oorsprong vanuit het schildersbedrijf. Deze speciale schilderssoftware is speciaal ontwikkeld om snel een top offerte te kunnen maken overzicht te krijgen in alle lopende aanvragen, offertes, facturen en projecten.

Ter plekke werkopnames doen en de offerte zelfs al direct al bij de klant kunnen achterlaten is gemak dat we met CannonWorks voor jouw bedrijf bieden. Zo beslist de klant sneller en vergroot je de kans om direct opdracht te kunnen krijgen.

Je kunt met de app, tablet of PC overal je werk doen en direct de zaken voor je projecten regelen. Zo heb je altijd het kantoor in je broekzak, heb je inzicht in resultaten en heb je altijd grip op de lopende projecten.

PDF van calculatie met offerte

Het kantoor in je broekzak

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

Met CannonWorks heb je het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifiek rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en de mensen op de werkvloer bijvoorbeeld alleen de urenregistratie.

Image

Ook voor jouw bedrijf gaat het werken...

...of je nu zelfstandig bent of een bedrijf met personeel hebt...

Jij of jouw medewerkers kunnen ter plaatse meetgegevens invoeren en prijzen calculeren op basis van onder andere Basis Verfbestek en/of Stabu coderingen, om zo zonder een woord te hoeven typen direct een offerte te kunnen maken met de juiste prijzen voor het werk wat je aanbiedt.

Jouw klant kan vervolgens met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte, waarbij direct een orderbevestiging wordt aangemaakt. Zo heb je een nieuw project en je kunt zonder problemen aan de slag om de zaken daarvoor te kunnen regelen.

Wanneer je uren registreert, je materialen bestelt of foto's maakt, dan wordt dat automatisch op je projecten vastgelegd. Zo staan automatisch de facturen al klaar om zo te kunnen verzenden.

Jij krijgt overzicht met de handige dashboards in CannonWorks, daardoor vergeet je niets meer en en heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt zelfs notificaties als je iets dreigt te vergeten.

Ons doel is om schildersbedrijven succesvoller te laten zijn. CannonWorks is daarvoor de oplossing omdat het software is die iedereen begrijpt en direct alles voor je regelt. Het gaat je een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Image

Bied vooral je klant gemak!

Image

Met 1 klik een opdracht geven

Wanneer je een offerte stuurt, wordt automatisch een knop meegestuurd waarop de klant kan klikken en er direct de order wordt bevestigd. Jij krijgt hier altijd direct notificatie en precies op de wijze zoals jij dat wilt. Op je dashboard, via e-mail of via een push-bericht op je telefoon. 

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en sneller over te gaan tot een opdracht, zeker als je de offerte tijdens het eerste bezoek al kunt overhandigen.

Laat je facturen met iDEAL betalen

Wanneer je ook je facturen met CannonWorks wilt doen, kun je eenvoudig iDEAL instellen, zodat klanten je heel eenvoudig en direct al kunnen betalen. 

Net zoals bij de offerte kunnen zij met 1 klik op de knop in de mail de betaling inzetten, je krijgt dan direct het bedrag overgemaakt, at is toch wat iedere onderneming wil!

Image

Maak hier je account aan

Start gratis en geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen een CannonWorks-account. Je kunt CannonWorks gebruiken om alles in je bedrijf te regelen en is daarom een compleet ERP-systeem.

Image
Image

Je account kun je alle beschikbare modules c.q. add-on's uit te breiden. Je kunt na de activatie van je account direct CannonWorks gebruiken. Binnen je account kunt je dan gewenste functionaliteit en extra gebruikers en medewerkers extra instellen .

CannonWorks is maandelijks opzegbaar, we hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. 

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
kalender__200x200.png
Planning
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image

Eenvoudig van start

...en in een paar minuten je eerste offerte de deur uit...

Direct bij het starten van de gratis proefperiode kun je direct al beginnen met het maken van je eerste offerte of factuur. Bij het instellen van je pakket stel je automatisch al en je eigen layout in. Je kiest vervolgens voor het aanmaken van een nieuwe offerte, mét of zonder een calculatie. Zo kan je een begroting maken en de offerte genereert zich dan automatisch. Je hoeft dus naast een calculatie niet separaat ook nog een offerte te maken, dit gaat allemaal vanzelf.

Je maakt een offerte en je geeft zelf aan of je deze direct wilt verzenden. Met 1 klik e-mail je de offerte zo naar je klant of opdrachtgever. Dat allemaal in je eigen layout en aangevuld met eventuele algemene voorwaarden. Je hebt zo altijd een complete offerte en ben je qua snelheid de concurrent altijd voor.

CannonWorks is geschikt voor alle schildersbedrijven zowel  ZZP-ers, MKB-bedrijven, maar ook voor grote vastgoed-onderhoudsbedrijven.

Offerte maken in software

Tip!

Indien je wilt calculeren met de juiste prijzen, bieden we je een gratis koppeling met diverse leveranciers, waar je artikelbestanden van kunt gebruiken en je rechtstreeks bij kan bestellen. We ondersteunen tevens de Ketenstandaard Bouw (s@les in de bouw bestanden).

Altijd je projecten bij de hand

...en je gaat niets meer vergeten...

Je kunt met CannonWorks alle het werk gewoon gedurende de dag doen. Dit bespaart tijd doordat alle administratieve handelingen tot een minimum worden beperkt.

Zo kun je eenvoudig nieuwe projecten aanmaken, meerwerk toevoegen, materialen bestellen, facturen versturen en zelfs je inkopen verwerken. Alles gaat op een hele natuurlijke wijze nu doe je dat gewoon onderweg of op locatie kunt doen. Al het dagelijks werk wat je doet kun je allemaal regelen met deze applicatie, die werkt op je PC mobiel en tablet die je dus altijd bij de hand hebt. Gewoon gemaak voor de ondernemer en eventuele medewerkers.

Vanaf nu heb je inzicht in wat er zich binnen je bedrijf zicht afspeelt en ga je niets meer vergeten.

Image

Het is niet moeilijk van start te gaan. CannonWorks biedt je diverse gemakken zoals...

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Op locatie werk opnemen
 • Maken en versturen van offertes en facturen
 • Contracten en relaties beheren
 • Uren registreren
 • Meerwerk bijhouden en vastleggen

Je hebt met CannonWorks het gemak van overzichtelijke dashboards, zodat je alles in 1 oogopslag kunt zien. Het werkt heel gebruikersvriendelijk, zodat iedereen het snapt en je geen moeilijke cursussen daarvoor hoeft te volgen. CannonWorks wordt in abonnementsvorm aangeboden zodat je geen hoge investering hoeft te doen, je kunt gewoon maandelijks betalen.

Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gratis gebruik maken van onze online helpdesk die 24/7 beschikbaar is.

Je pakket instellen op maat....

Image

Dat is heel eenvoudig, zonder benodigde hulp van dure consultants

We werken niet met dure consultants, en dat is ook helemaal niet nodig. Software die uitgelegd en ingericht moet worden is gewoon te moeilijk gemaakt, dat is bij CannonWorks wel anders. Wij hebben het principe "what you see is what you get". Bepaal zelf en geheel vrijblijvend of wij voor je bedrijf de beste oplossing bieden. 

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dat zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past. 

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar Euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. 

© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden