Image

Zullen we samenwerken aan projecten?

Dan kunnen we samen foto's, uren, offerte's en facturen op een project zetten, gewoon met de app! Jij stuurt een offerte of factuur naar mij en deze wordt dan automatisch aan mijn project toegevoegd. Ik reken dan af met de klant en ook gelijk met jou. Om dit te doen kun je de uitnodiging accepteren, je kunt dan gratis samenwerken aan ons project.

Image
Image

Werk samen met ons aan 1 of meer projecten

We hebben recent een project aangenomen waar we samen met jouw bedrijf aan willen gaan werken. 

We gebruiken CannonWorks om de gegevens van onze projecten bij te houden, zoals offertes, facturen, maar ook projectgegevens zoals foto's en documenten.

Wanneer je de uitnodiging accepteert krijg je een eigen CannonWorks-omgeving die communiceert met de onze. Je kunt dan uren registreren voor het project, je kunt bij ons rechtstreeks offertes indienen en je kunt ook facturen aanmaken.

Het gebruik van CannonWorks aan ons gezamenlijk project is geheel gratis. Wil je zelf ook projecten in CannonWorks aanmaken, dan kun je dat uiteraard gratis proberen.

Samenwerken in CannonWorks scheelt ons enorme een administratieve last, dus wanneer jullie ook CannonWorks gaan gebruiken, dan helpt ons dat natuurlijk enorm en heb je altijd een stap voor op je concurrentie.

Image

Wat CannonWorks voor jouw bedrijf oplost...

Dat is feitelijk heel eenvoudig, je hebt alles van je bedrijf altijd bij de hand. CannonWorks werkt met een handige app zodat je altijd op de hoogte bent van wat er zicht in je bedrijf afspreelt, zoals offerte die worden aangevraagd of facturen die worden betaald. Zo heb je het kantoor in je broekzak!

Met de App ook op tablet en PC

Met CannonWorks heb je overzicht in projecten en wat er allemaal gebeurd, zoals. nieuwe offerteaanvragen en opdrachten Je wordt op de hoogte gehouden en je kunt zelf instellen wat CannonWorks voor je moet bijhouden. Dit kan een een eenvoudige melding zijn van een nieuwe opdracht, maar je kan ook allerlei andere berichten sturen zoals nieuwe offerteaanvragen of betaalnotificaties. Zo vergeet je nooit meer iets en je bent nooit te laat met reageren...

Image
Image
Image

Met maar een paar kliks offertes maken

Je maakt snel een offerte, wat je met de app onderweg of bij je klant op locatie, direct al kunt doen. Met vooraf ingestelde regels met prijzen voed je de software vanzelf op waardoor je met een paar simpele selecties een uitgebreide offerte kunt maken. 

Je stuurt je offerte met een direct-akkoord-knop waardoor direct een orders kan worden gegeven. Dit wordt automatisch vastgelegd en een opdrachtbevestiging wordt automatisch gegeneerd. Je krijgt een notificatie wanneer je een order hebt ontvangen.

Eenvoudig facturen maken

Facturen maken is met CannonWorks kinderspel. Je kunt zo vanuit de projecten kant- en klare facturen maken, waarbij inkopen en je uren automatisch op de facturen worden gezet. Zo hoef je de facturen niet nog eens apart te maken en staan ze klaar om te verzenden.

Ook kun je diverse betaalvormen aanbieden bij je facturen zoals iDEAL waardoor direct kan worden betaald. Je kunt zo CannonWorks aan je bestaande boekhoudpakket koppelen, waardoor het eenvoudig is om CannonWorks te gaan gebruiken.

Image

Eenvoudig van start, zonder gedoe

Je kunt zo starten omdat het eenvoudig in gebruik is. Er zijn geen cursussen nodig omdat alles binnen CannonWorks zich vanzelf wijst.

Wanneer je klikt op de uitnodigingslink ben je binnen 2 minuten up-and-running en kun je starten met je eerste project, je eerste factuur of offerte én dat geheel in je eigen huisstijl.

Image

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf omdat

  • het je werk dagelijks makkelijker maakt
  • je mobiel kunt werken
  • het tijd gaat besparen
  • je live informatie krijgt
  • je geen investering hoeft te doen
  • je zelf kan kiezen hoe het te gebruiken
  • makkelijk is over te stappen
  • het aansluit met je huidige boekhouding

Met een paar kliks een offerte & factuur

Ook te bedienen vanuit onze handige App

Snel inzicht met overzichtelijk dashboard

Sluit aan bij iedere boekhouding

Support gewoon vanuit Nederland

Vooraf ingestelde prijsregels