Zullen we samenwerken aan projecten?

Dan kunnen we samen foto's, uren, offerte's en facturen op een project zetten, gewoon met de app! Jij stuurt een offerte of factuur naar mij en deze wordt dan automatisch aan mijn project toegevoegd. Ik reken dan af met de klant en ook gelijk met jou. Om dit te doen kun je de uitnodiging accepteren, je kunt dan gratis samenwerken aan ons project.

Image
Image

Werk samen met ons aan 1 of meer projecten

We hebben recent een project aangenomen waar we samen met jouw bedrijf aan willen gaan werken. 

We gebruiken CannonWorks om de gegevens van onze projecten bij te houden, zoals offertes, facturen, maar ook projectgegevens zoals foto's en documenten.

Wanneer je de uitnodiging accepteert krijg je een eigen CannonWorks-omgeving die communiceert met de onze. Je kunt dan uren registreren voor het project, je kunt bij ons rechtstreeks offertes indienen en je kunt ook facturen aanmaken.

Het gebruik van CannonWorks aan ons gezamenlijk project is geheel gratis. Wil je zelf ook projecten in CannonWorks aanmaken, dan kun je dat uiteraard gratis proberen.

Samenwerken in CannonWorks scheelt ons enorme een administratieve last, dus wanneer jullie ook CannonWorks gaan gebruiken, dan helpt ons dat natuurlijk enorm en heb je altijd een stap voor op je concurrentie.

Image

Met de App ook op tablet en PC

Met CannonWorks heb je overzicht in projecten en wat er allemaal gebeurd, zoals. nieuwe offerteaanvragen en opdrachten Je wordt op de hoogte gehouden en je kunt zelf instellen wat CannonWorks voor je moet bijhouden. Dit kan een een eenvoudige melding zijn van een nieuwe opdracht, maar je kan ook allerlei andere berichten sturen zoals nieuwe offerteaanvragen of betaalnotificaties. Zo vergeet je nooit meer iets en je bent nooit te laat met reageren...

Image
Image

Met een paar kliks een offerte & factuur

Ook te bedienen vanuit onze handige App

Snel inzicht met overzichtelijk dashboard

Sluit aan bij iedere boekhouding

Support gewoon vanuit Nederland

Vooraf ingestelde prijsregels