Samenwerken aan projecten

Werk uitbesteden aan andere bedrijven...

Neem je vaak klussen aan waarbij je diverse onderdelen wilt gaan uitbesteden aan onderaannemers oftewel samenwerkers? 

Dan kun je met CannonWorks eenvoudig samenwerken door met andere bedrijven aan één project te werken. Je kunt onderling dan de offertes aanvragen en opdrachten verstrekken. Ook kun je dan de werkinstructies en alle financiën onderling goed regelen met CannonWorks.

Alle documenten, tekeningen en foto's kun je samen delen waardoor iedereen de juiste informatie paraat heeft en dat gewoon met de CannonWorks-app, zo mis je niets meer en kun je live de resultaten van het project volgen. 

Image

Laat anderen het werk voor je doen

Zij leveren alles digitaal aan en jij hebt het in je projecten automatisch toegevoegd

Image

Je hebt er zelf geen werk meer van

CannonWorks zorgt ervoor dat bedrijven en ondernemers minimale administratieve lasten hebben. We willen dat onze klanten met plezier en zonder al teveel moeite hun zaken top op orde hebben. 

Wij hebben het mogelijk gemaakt dat je samen kunt werken met al jouw samenwerkers en onderaannemer om samen aan één klus te werken waarbij iedereen zijn input zelf levert en jij als projectverantwoordelijke er nagenoeg geen werk van hebt.

Andere bedrijven uitnodigen die gratis aan jouw project kunnen werken

Er zijn veel bedrijven die klussen aannemen en daarbij samen moeten werken. Heb je bijvoorbeeld een bouwbedrijf en je werkt met diverse specialisten zoals de schilder, de stukadoor, de glaszetter of de elektricien, dan kun je deze uitnodigen om samen met de CannonWorks app aan het project te werken.

Jij nodigt deze bedrijven dan uit om aan dat project te werken en zijn kunnen dan gratis aanhaken door de CannonWorks-app te downloaden en in te loggen op het project.

Hoe samenwerken in zijn werk gaat

Klussen uitbesteden aan bedvriende partijen waar je graag mee samenwerkt

Image

Een offerte toevoegen aan jouw project

Door met CannonWorks samen te werken zorgt iedereen die aan jouw project werkt voor zijn/haar eigen input en wordt alles centraal verzameld en automatisch verwerkt.

Zo kan de ingehuurde partij jouw offerteaanvraag of opdracht accepteren als je deze aan dat bedrijf verstuurd. Zij kunnen dan direct hun offerte maken en toevoegen aan het project. Jij kunt vervolgens hun offerte accepteren of afwijzen of gewoon rechtstreeks een opdracht verstrekken.

Automatisch alles op één plek verzameld

Wanneer je een order verstrekt dan wordt dat bevestigd naar de onderaannemer en die kan vervolgens daar zijn/haar uren en/of facturen aan CannonWorks toevoegen. Ook kunnen zij dan hun foto's en tekeningen toevoegen zodat deze direct in jouw project worden gehangen en je overzicht krijgt.

In een eigen CannonWorks-omgeving

De samenwerker werkt dan in een eigen CannonWorks-omgeving maar ziet alleen zijn eigen informatie, niet die van jouw bedrijf. Alleen de noodzakelijke en gedeelde gegevens zoals werkorders of werkbonnen kan men dan zien.

Alles samen in één app

Offertes, opdrachtbevestigingen, planning, uren en de facturen

Met CannonWorks kun je alles regelen om goed te kunnen samenwerken.

De offerte en de overeenkomst

Wanneer je bij een bedrijf werkzaamheden aanvraagt, dan kan die dan rechtstreeks de offerte toevoegen aan jouw project.

De planning

Jij bepaald de planning en je kunt iedereen inplannen wanneer jij dat wilt. De samenwerker krijgt daarvan bericht en krijgt dat in de app te zien.

De werkbon

Wil je een werkbon sturen, ook dan kan deze gewoon door de samenwerker worden geopend in de app.

De urenregistratie

Je kunt als je wilt de samenwerker ook uren laten registreren in het project als deze op basis van regie zijn/haar werk voor jou verricht.

De facturen

Laat direct de factuur van de samenwerker binnenkomen op CannonWorks dan hoe jij deze niet meer zelf in te boeken.

Onderling berichten sturen

Met de handige berichtenservice, gewoon even appen...

Voor een project of een privé-berichtje

Iedereen die met CannonWorks werkt kan berichten naar elkaar sturen. 

Zo app je iedereen die aan het project werkt berichten met informatie en eventueel afbeeldingen. Berichten worden dan automatisch aan het project toegevoegd waardoor je altijd informatie kunt terugvinden die je in een project hebt gedeeld.

Ook wanneer je nog geen gezamenlijk project hebt kun je onderling elkaar berichtje sturen. Zo heb je specifieke berichten die bij een project horen.

Ook kun je elkaar persoonlijke berichten sturen, welke niet bij een project horen, vooral handig om onderling met elkaar zaken af te stemmen.

Image

Goed voorbereid samen aan de klus beginnen!

© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden