Extra bedrijf

Houdt alles overzichtelijk ook als je meerdere bedrijven hebt

Meerdere bedrijven op 1 account

Er zijn ondernemingen met meerdere werkmaatschappijen. Vaak gebruiken deze aparte software of aparte accounts, terwijl diverse medewerkers voor beide bedrijven werken of wanneer er veel gezamenlijke projecten. Gevolg is dat er geen overzicht meer is, maar daarvoor hebben wij dé oplossing.

Eén account met gescheiden boekhouding

De projecten en de planning, facturen en de offertes  die je voor de bedrijven maakt heb je dan allemaal in de eigen huisstijl van dat specifieke bedrijf, maar wel het overzicht over alle bedrijven. Met CannonWorks heb je zo alles in 1 account, maar toch hebben de bedrijven een een gescheiden boekhouding. 

Eenvoudig in te stellen

Je maakt eenvoudig een extra bedrijf aan waarbij je met meerdere ondernemingen in één account kunt werken elk met hun eigen KvK gegevens en IBAN nummers.

Image

Een gescheiden boekhouding

Alles bedrijven in 1 softwarepakket, maar de boekhouding is gewoon van elkaar gescheiden

Image

Overzicht in je bedrijven

Wanneer je een extra bedrijf toevoegt heb je alles gescheiden maar wel alles in één overzicht bij elkaar. Zo worden alle cijfers en documenten bij het bedrijf verwerkt waarbij ze horen en heb je een gescheiden boekhouding. De documenten en e-mails van de diverse bedrijven hebben hun eigen layout.

Gezamenlijk relatiebestand

Want voor wie je een offerte of factuur maakt, dat maakt niet uit. Je hebt een gezamenlijk relatiebestand, dus je hoeft geen dingen dubbel te doen en heb je gewoon alles bij elkaar.

Alles op één project

Ideaal is dat je een project hebt waar meerdere bedrijven werkzaamheden voor uitvoeren, maar wel gewoon in één project. Elk bedrijf heeft afzonderlijke resultaten, je ziet dan in één oogopslag wat het project qua resultaat doet.  

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden

Please publish modules in offcanvas position.