Voor bouw0ndernemers

...en regel alles rondom je projecten...

Image

Heb je een bouwbedrijf of ben je klusser en werk je veel samen met anderen om samen een klus te klaren en ben je op zoek naar software die de zaken voor je regelt?  

Dan hebben we voor jou de ideale oplossing om alles voor je projecten te regelen van offerte tot oplevering. Je krijgt dan inzicht in uren, kosten en alles wat je met je samenwerkers en opdrachtgever bent overeengekomen.

Met CannonWorks heb je het kantoor altijd bij de hand. Je kunt direct uren vastleggen en de materialen die je nodig hebt bij je leverancier(s) bestellen. Alles wordt automatisch op jouw project bijgewerkt zodat je niets meer vergeet en alles gestructureerd verloopt.

Alles gestructureerd bij elkaar

...en gaat je tijd besparen...

Je dagelijkse werk ga je met CannonWorks op een natuurlijke wijze doen, waarbij alles dan eigenlijk helemaal vanzelf gaat. Je doet de dingen die je normaal ook doet, zoals het maken van begrotingen, offertes, bestellen, factureren, enzovoorts. Dat doe je vanaf nu allemaal met 1 applicatie die werkt op je PC mobiel en tablet. Je kunt dan direct al je zaken regelen zelf terwijl je onderweg bent en hoef je niet te wachten tot je terug bent op kantoor. Vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk en ga je niets meer vergeten.

Image

Het is niet moeilijk te starten met CannonWorks. Het biedt je diverse gemakken zoals...

  • Mobiel werken (ook met APP)
  • Op locatie werk opnemen
  • Facturen, offertes en contracten
  • Meerwerk bijhouden
  • Overzichtelijke dashboards
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betalen per maand
  • Gratis online helpdesk

Start hier je gratis proefmaand

Starterpakket

Voor de ondernemer of vakman die gewoon gemak wil

Basispakket

€ 19,- p/m

Image

Voor wie een goed calculatiepakket wil hebben

Calculatiepakket

€ 29,- p/m

Image

Voor de ondernemers die alle zaken goed op orde wil hebben

Pro-pakket

€ 39,- p/m

Image

Voor MKB-bedrijven die inzicht willen in de projectresultaten

MKB Pro-pakket

€ 49,- p/m

Al onze pakketten zijn 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Je pakket instellen op maat

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

ideal-addon.png

iDEAL betaalknop

termijnfacturen-addon.png

Termijn facturen

werkbon-addon.png

Werkbon

extra-gebruiker-addon.png

Extra gebruikers

addon-herhalingsfacturen.png

Herhalings facturen

boekhoudkoppeling-addon.png

Boekhoud-koppeling

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Je doet als bouwondernemer het meeste werk eigenlijk al gedurende de dag. Je kunt zelfs je werkopnames op locatie doen met de App, waarbij je bij kleinere klussen direct al een offerte kunt maken en deze bij de klant kunt achterlaten.

Jouw klant kan met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte, waarbij direct een orderbevestiging wordt aangemaakt. Jij hebt zo een nieuw project en je kunt zo zonder problemen aan de slag.

Wanneer je uren registreert, je materialen bestelt of foto's maakt, dan word dit automatisch al op je project vastgelegd. CannonWorks zet alles automatisch op je projecten waardoor alle uren en materialen op de facturen worden klaargezet om zo te kunnen verzenden. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar en zo voorkom je rompslomp en stapels papier.

Door overzicht te houden met de handige dashboards in CannonWorks vergeet je niets meer en en heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt zelfs notificaties als je iets dreigt te vergeten. Uiteindelijk ga vanzelf een beter rendement behalen omdat je op tijd alles hebt kunnen afwerken en snel de factuur bij de klant hebt liggen.

Voor bouw- onderhouds- en klusbedrijven maken we het niet moeilijker dan het al is. Ons doel is om jou (en de mensen waarmee je samenwerkt) op een eenvoudige wijze te laten werken aan projecten. CannonWorks is handige software die iedereen begrijpt en direct alles voor jou en je projecten regelt. Het gaat je een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Image

Gewoon op je mobiel

...en als je de PC bent gewend, dat kan natuurlijk ook!

Image

We willen graag dat je als ondernemer succesvol bent. We willen daarom graag dat jouw zaken top zijn geregeld. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software waarmee je overzicht creëert, je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursussen nodig hebt.

Met CannonWorks heb je het gemak om je kantoor onderweg in je broekzak te hebben. Zo ben je niet meer afhankelijk van papier of andere applicatie's om notities in te bewaren of je klanten mee te beheren.

Je kunt overdag met de App op je smartphone je uren bij houden, bonnetjes scannen een factuur of een offerte maken. Je kunt eenvoudig alle artikelen en materialen die je gebruikt koppelen en daardoor kan je met een paar kliks de factuur al klaar hebben voor de klant.

Dit scheelt erg veel tijd en je bent niet meer gebonden aan kantoor. Je hoeft dan niet meer 's avonds of in het weekend nog van alles uit te zoeken om je administratie op orde te krijgen. Al onze pakketten hebben dan ook een 'gratis' koppeling met de meeste boekhoudpakketten. We schieten rechtstreeks alle facturen en bonnetjes naar je boekhouder of je boekhoudpakket. 

CannonWorks geeft je alle gemakken die je nodig hebt als bouwbedrijf en creëert daarmee structuur in je werk en in je bedrijf. Als onze software werkt online en is op mobiel en tablet (met de App) en gewoon op de PC te gebruiken.

Door het pakket te kiezen dat bij jou jouw bedrijf past, kun je direct aan de slag, je hoeft dan je bestaande boekhouding niet aan te passen.

© 2019 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden.