Voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven

Overzicht houden van al je relaties

Image

Heb je een glazenwasser's- of schoonmaakbedrijf en je hebt heel veel klanten waarvan je van alles moet bijhouden? Dan hebben we voor jouw bedijf de oplossing om overzicht te krijgen in het dagelijks werk.

Met CannonWorks heb je al je klanten, offertes, facturen en lopende orders overzichtelijk bij elkaar. Elke afspraak leg je automatisch vast en weet je precies welke prijzen en vierkante meters je met welke klant bent overeengekomen.

CannonWorks werkt online en ook met de App. Jij kunt gewoon gedurende de werkdag een offerte ter plaatse maken en/of de factuur achterlaten bij de klant.

Eenvoudig in gebruik

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

CannonWorks gaat je tijd besparen doordat je de zaken direct kunt regelen terwijl je onderweg bent. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer. Vanaf nu ben je gewoon bij met je werk.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

  • Mobiel werken (ook met APP)
  • Overzichtelijke dashboards
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betalen per maand
  • Gratis online helpdesk

Je hoef niet meer gebonden te zijn aan kantoor of dat je 's avonds of in het weekend alles nog uit moet zoeken en verwerken in spreadsheets, dat is nu verleden tijd. 

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk. 

Image

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Image

Eenvoudig om mee te starten

We willen je het ondernemen je niet moeilijker maken dan het nu al is. Wij hebben met onze software tot doel dat je op een eenvoudige wijze tijd gaat besparen, zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

We willen je werk leuker en makkelijker maken. Uiteindelijk resultaat is dat je vanzelf een beter rendement gaat behalen doordat je tijd aan andere zaken kunt gaan besteden dan aan administratieve zaken. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software waar je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursus voor nodig hebt.

In overzichtelijke dashboards

Met CannonWorks heb je alles overzichtelijk bij elkaar in handig dashboards en zo zie je alle statussen van offertes, facturen en projecten. Al je klanten en projecten kun je met een simpele muisklik opzoeken.

Wij willen graag dat je als ondernemer succesvol bent en wij willen je daar graag bij helpen!

Direct aan de slag!

...en stop vandaag nog met alles op papier te schrijven...

Offerte maken in software

In 2 minuten geïnstalleerd

Starten met de CannonWorks urenregistratie is eenvoudig. Je activeert deze online-tool met 1 druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van je Account direct de mogelijkheid om de app te installeren en ben je klaar om de eerste uurtjes te boeken. 

Met je eigen factuur-layout

Je kan heel eenvoudig je factuur-layout instellen doordat je gegevens automatisch netjes worden ingedeeld naar de template die voor jou het beste past, of je zet het op je eigen briefpapier. Het maakt niet eens uit of je een bedrijfslogo hebt of niet, je factuur ziet er altijd superstrak uit.

Met anderen samen uren registreren

Je kunt deze personen vanuit je eigen account uitnodigen om samen uren te registreren voor een project. Zo kun je optimaal samenwerken. Vele bedrijven zonder of met personeel, ZZP-ers en MKB bedrijven, zij hebben al enorme tijdwinst geboekt door de urenregistratie van CannonWorks te gaan gebruiken.

Start hier je gratis proefmaand

Al onze pakketten zijn gratis te proberen!

Uurtje-factuurtje

€ 10,- p/m

Pakket Basic

€ 14,50 p/m

Pakket Plus

€ 19,- p/m

Al onze pakketten zijn 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Je pakket instellen op maat

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

ideal-addon.png

iDEAL betaalknop

termijnfacturen-addon.png

Termijnfacturen

werkbon-addon.png

Werkbon

extra-gebruiker-addon.png

Extra gebruikers

addon-herhalingsfacturen.png

Herhalingsfacturen

boekhoudkoppeling-addon.png

Boehoudkoppeling

Gewoon op je mobiel

...en als je de PC bent gewend, dat kan natuurlijk ook!

Image

Met CannonWorks heb je het gemak om je kantoor onderweg in je broekzak te hebben. Zo ben je niet meer afhankelijk van papier of andere mobiele App's om notities mee te bewaren.

Je kunt overdag met de App op je smartphone je uren bij houden, bonnetjes scannen een factuur of een offerte maken. Alles onder één project, zo hou je alles overzichtelijk bij elkaar en vergeet je niets meer.

Je kunt eenvoudig alle artikelen en materialen die je gebruikt koppelen en daardoor kan je met een paar kliks de factuur al klaar hebben voor de klant.

Dit scheelt erg veel tijd en je hoeft dan 's avonds niet nog een keer de administratie te doen. Al onze pakketten hebben dan ook een 'gratis' koppeling met de meeste boekhoudpakketten. We schieten rechtstreeks alle facturen en bonnetjes naar je boekhouder of je boekhoudpakket. 

Door het pakket te kiezen dat bij jou jouw bedrijf past, kun je direct aan de slag, je hoeft dan ook je bestaande boekhouding niet aan te passen.

© 2019 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden.