Software voor in- en rondom vastgoed

Voor puur gemak in het dagelijks werk

Image

Ben je als bedrijf actief in de bouw of onderhoud van vastgoed? Dan hebben we voor jou de oplossing om alles perfect te regelen in- en rondom je bedrijf.

Doe je werkt op mobiel, tablet én PC. Gewoon omdat het werkt op ieder apparaat en jij altijd je kantoor bij de hand hebt, puur gemak dus! 

CannonWorks is er voor je offertes, begrotingen, facturen, maar ook om samen te werken met je collega's en klanten aan projecten. Jij krijgt optimaal inzicht, alles met als doel meer efficiëntie en betere resultaten.

Overzichtelijk met eenvoud in gebruiksgemak

Image
Image

Specifiek voor jouw branche

Bouw/montage

Bouw/montage

Voor wie zijn kantoor bij de hand wil hebben

Schilders

Schilders

Een prijscalculatie met direct een offerte

Afbouw

Afbouw

Gemak in dagelijks werk zonder rompslomp

Glaszetters

Glaszetters

Snel een offerte opstellen en een deal maken

We bieden specifieke software voor diverse branches in de bouw- en onderhoudssector. Bouwers, klussers en installateurs kunnen werken met Stabu-coderingen, schildersbedrijven met het Basis Verfbestek en we hebben specifieke normen voor stukadoors en plafond-en wandmontage bedrijven en glaszetters.

Je kunt zelf de software exact zo voor je bedrijf inregelen en uitbreiden dat het precies pas voor jouw bedrijf. Of je nu ZZP'er bent, klein of groot bedrijf hebt, dat maakt niet uit, CannonWorks is voor ieder bedrijf een ideale oplossing om plezier in je werk te hebben.

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Je doet in het bouw, afbouw- of schildersbedrijf het meeste werk eigenlijk gedurende de dag, zoals contact met je klant of even snel je leverancier bellen voor een bestelling. Wat zou het fijn zijn als alles direct wordt vastgelegd en je niet later alles nog moet uitwerken of administreren.

Offertes in een paar kliks

Je maakt met CannonWorks met een paar kliks een offerte en jouw klant kan met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte, waarbij direct een orderbevestiging wordt aangemaakt. Jij hebt zo een nieuw project en je kunt zo zonder problemen aan de slag.

Automatisch vastgelegd op projecten

Wanneer je uren registreert, je materialen bestelt of foto's maakt, dan word dit automatisch al op je project vastgelegd. CannonWorks zet alles automatisch op je projecten waardoor alle uren en materialen op de facturen worden klaargezet om zo te kunnen verzenden. 

Voor een beter rendement

Door overzicht te houden met de handige dashboards in CannonWorks vergeet je niets meer en en heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt zelfs notificaties als je iets dreigt te vergeten. Uiteindelijk ga je vanzelf een beter rendement behalen omdat je op tijd alles hebt kunnen afwerken en snel de factuur bij de klant hebt liggen.

Image
Image

Facturen met iDEAL laten betalen

Klanten betalen steeds vaker online en jij kunt hen het gemakt bieden jouw facturen, naast de reguliere betaalmethode, ook hen met iDEAL te laten betalen.

Lees meer... 

Calculeren, begroten en direct een offerte

Een offerte maken zonder een woordt te hoeven typen...en dat in je eigen huisstijl en met een goed onderbouwde calculatie met actuele prijzen. Calculeren was nog nooit zo snel een eenvoudig, en kan zelfs op je mobiel.

Lees meer... 

Image
Image

Met de werkbon altijd de juiste werkinstructie

Stuur je collega's op pad met de juiste werkinstructie. Het maakt niet uit of het medewerkers, onderaanemers of partijen waarmee je samenwerkt, iedereen krijgt de juiste instructie mee wat te doen op een project. 

Lees meer... 

Mis geen enkele klant meer...

Koppel je contactpagina aan je bedrijfssoftware door de Website-plugin te gebruiken. Je klanten kunnen eenvoudig een offerte of informatie aanvragen. Je mist zo nooit meer een portentiele klant.

Lees meer... 

Image
Image

Direct materialen nodig?

Bestel de materialen van je leveranciers zo voor je project. Artikelen van je leveranciers kun je eenvoudig verwerken waardoor zij het snel op de door jou aangegeven locatie kunnen leveren.

Lees meer... 

Resultaten van je projecten bijhouden

Houd uren en inkopen bij van je projecten en je ziet automatisch het actule financiele resultaat. Bewaak budgetten doordat je weer waneer er besteld wordt of uren op een project worden geregistreerd.

Lees meer... 

Image

Start hier je gratis proefmaand

Starterpakket

Voor de ondernemer of vakman die gewoon gemak wil

Basispakket

€ 19,- p/m

Image

Voor wie een goed calculatiepakket wil hebben

Calculatiepakket

€ 29,- p/m

Image

Voor de ondernemers die alle zaken goed op orde wil hebben

Pro-pakket

€ 39,- p/m

Image

Voor MKB-bedrijven die inzicht willen in de projectresultaten

MKB Pro-pakket

€ 49,- p/m

Al onze pakketten zijn transparant in prijs en zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

En geen dure consultants...

We werken niet met dure consultants en je hebt ook geen cursussen nodig met CannonWorks. Software waarbij uitleg nodig is en die specifiek door anderen voor jouw bedrijf moet worden ingericht is door onze concurrenten gewoon te moeilijk gemaakt. 

Software die iedereen begrijpt

Voor bouw- onderhouds- en klusbedrijven maken we het niet moeilijker dan het al is. Ons doel is om jou (en de mensen waarmee je samenwerkt) op een eenvoudige wijze te laten werken aan projecten. CannonWorks is handige software die iedereen begrijpt en direct alles voor jou en je projecten regelt. Het gaat je een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

© 2019 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden.