Software voor schoonmaakbedrijven

Altijd overzicht in je planning en je klanten

Krijg overzicht in al je projecten en afspraken

Heb je een schoonmaakbedrijf en je wilt voor je klant altijd alles top regelen? Jouw bedrijf staat voor 'blinkend' schoon en dat is wat de klant dan ook mag verwachten, maar heb je zelf wel voldoende overzicht in al jouw afspraken met klanten en heb je wel voldoende inzicht op alles wat er momenteel loopt?

Regel alles eenvoudig met je collega's

Werk je met meerdere schoonmakers, in vaste dienst, inhuurkrachten of zzp'ers? Met CannonWorks kun je zelf en de mensen waarmee je werkt allemaal met de CannonWorks-app laten werken. Zo leg je uren vast, kan je de planning inzien en zo weet iedereen wat er precies wanneer moet worden schoongemaakt.

Krijg overzicht in je werk

Je kunt met handige dashboards in CannonWorks direct inzicht krijgen wat er allemaal loopt, maar ook direct facturen sturen met een betaling. Wanneer je de dienst of product hebt geleverd en dat allemaal gekoppeld aan je boekhouding.

Met CannonWorks een overzicht van al je klanten

En weet precies welke projecten, welke afspraken en welke abonnementen je met klanten hebt en op welke dag.

Eén applicatie waarmee je alles kunt regelen

CannonWorks is een alles-in-een applicatie waarmee je het hele bedrijfsproces kunt overzien. Vanaf het contact met je klant, de offerte, facturen, werkinstructies tot en met de betaling en financiële administratie, dat is allemaal met CannonWorks optimaal te organiseren.

Snel een goede onderbouwde offerte

Met CannonWorks maak je snel en eenvoudig goede onderbouwde offertes voor diverse soorten werkzaamheden voor je klanten op diverse adressen. Van reguliere schoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing en ook voor andere reinigingswerkzaamheden kan jouw klant met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte, waarbij direct een orderbevestiging wordt aangemaakt, zo liggen de afspraken direct vast.

Flexibel in afgesproken uurtarieven en diensten

Wanneer je uren registreert of je schoonmaakmiddelen besteld, dan wordt dat automatisch op je projecten vastgelegd. Zo staan automatisch de facturen al klaar met de juiste tarieven en/of toeslagen voor avond- en weekend tarieven om zo te kunnen verzenden, zonder dat je daar nog extra handelingen voor hoeft te doen.

Met automatische meldingen

Jij krijgt overzicht met de handige dashboards in CannonWorks, daardoor vergeet je niets meer en heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt zelfs notificaties als je iets dreigt te vergeten.

Gekoppeld aan de boekhouding

Alles wat je in CannonWorks doet kan rechtstreeks worden gekoppeld aan de boekhouding.  Zo heb je in je bedrijf alles op orde en is je administratie altijd bij.

 

 

Image

Met CannonWorks overzicht creëren

Krijg inzicht in al je schoonmaakklussen

Regel alles met de CannonWorks-app

Je klanten, de afspraken, de planning, alles kan je regelen met de CannonWorks-app. Met CannonWorks heb je het kantoor in je broekzak en dat maakt het ondernemen eenvoudiger.

De alles-in-een applicatie

Met CannonWorks maak je de overstap van diverse lijstjes en programma's naar één applicatie waarin je alles kunt regelen. Dit is wat CannonWorks kenmerkt;

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Plannen samen met je klanten
 • Koppeling met je boekhouder
 • Gratis helpdesk
 • Werkt ook op PC en tablet

Zelf het stuur in handen

Samen werken met je collega's en inhuurkrachten waarbij je zelf stuur hebt over iedere schoonmaakklus. Jij maakt de planning en de werkinstructie en je collega's ontvangen deze op de CannonWorks-app. Wanneer zij de klus hebben afgerond registreren zij de uren welke direct worden verwerkt in jouw administratie. Zo hoeven niet alle uren nog eens worden overgetypt en heb je er geen werk meer van.

Image

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.
Naar software voor zelfstandigen (ZZP)
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Eenvoud en gemak

We willen het ondernemen niet moeilijker maken dan het nu al is. We willen juist dat je met onze software gemak gaat ervaren en tijd gaat besparen, zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Prettig werken

Het resultaat is dat je vanzelf een beter rendement gaat behalen doordat je meer grip krijgt op alles wat zich in jouw bedrijf zich afspeelt. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software te bieden waar je prettig mee kunt werken en waarvoor geen cursus nodig is.

Geef vooral je klant gemak!

Door CannonWorks te gebruiken is al je communicatie naar de klant eenduidig. Je offerte, je facturen, maar ook je planningverzoeken en overige mails zijn allemaal glashelder en voorzien van je eigen huisstijl. Je komt zo professioneel over en je klant kan dan alles regelen met een enkele klik met een knop in de e-mail.

Image

Ervaar het gemak!

Bekijk onderstaande video's wat CannonWorks precies voor jou oplost. Het levert jouw klanten betaalgemak en je kunt eenvoudig een koppeling met je boekhouder leggen

Met gratis boekhoud-koppelingen

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Gekoppeld aan de boekhouder

Met CannonWorks doe je het dagelijks werk en regel je jouw bedrijf. De administratie, de BTW-aangifte en de jaarstukken worden in boekhoudsoftware gedaan. CannonWorks heeft koppelingen met de meeste boekhoudpakketten waardoor je administrateur of Accountant altijd bij is met de financiële informatie uit jouw bedrijf. 

Je resultaten inzichtelijk

CannonWorks is je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen en ook je administratie van zoals bonnetjes scannen en factureren. CannonWorks houdt dus alles voor jou en voor je boekhouder bij, waardoor je geen onnodige kosten hoeft te maken. Je kunt per project en per klant de resultaten inzien en bijhouden zodat je alle stuurinformatie krijgt om optimaal je resultaten te bewaken en je snel kunt bijsturen waar het nodig is.

Image

Met diverse modules

De meeste modules oftewel addon's zijn onderdeel van de diverse pakketten die we aanbieden.
Je kunt altijd uitbreiden naar wens.

inkoopfactuur__200x200.png
Scan en herken
calculatie__200x200.png
Calculatie
abonnement__200x200.png
Abonnementen
werkbon-addon.png
Werkbon
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
kalender__200x200.png
Planning
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Eenvoudig van start

en richt je bedrijf binnen 2 minuten helemaal in

In 2 minuten geïnstalleerd

Door op de knop 'Maak een account aan' kun je kiezen voor specifieke software speciaal voor jouw type bedrijf met modules die passen bij jouw organisatie. Met één druk op de knop en alles wordt automatisch alles voor je ingesteld, zodat je direct een offerte kunt maken of je eerste factuur kunt versturen.

Met je eigen offerte-layout

Je kan heel eenvoudig je offerte-layout instellen doordat je gegevens automatisch netjes worden ingedeeld naar de template die voor jou het beste past, ook kun je jouw eigen briefpapier eenvoudig toevoegen, waardoor alles er precies zo uitziet zoals je zou willen. Jouw offertes, facturen en documenten ziet er altijd superstrak uit en dat is een visitekaartje voor je bedrijf.

CannonWorks werkt ook voor jou, omdat:

 • je gratis en vrijblijvend kunt proberen
 • je geen investering hoeft te doen
 • je zelf kan kiezen wat te gebruiken
 • makkelijk is over te stappen
 • het aansluit met je boekhouding
 • je klant online kunt laten betalen
 • mobiel kunt werken met app op mobiel tablet en PC
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden