Voor service- en witgoedmonteurs

Direct de zaken regelen met je klant

Image

Ben je servicemonteur in witgoed, repareer je apparatuur of ben je rioolonstopper en wordt je vaak gebeld voor kleine klussen op locatie? Dan hebben we voor jou de ideale oplossing om direct en ter plaatse de zaken met je klanten te regelen.

Met CannonWorks werk je mobiel en heb je het kantoor in je broekzak. Je kan direct je uren vastleggen en de materialen die je hebt gebruikt direct op de factuur zetten, gewoon met de app. Ter plekke kun je de factuur maken en naar je klant mailen.

Wil je ook de handige QR-code en iDEAL functie gebruiken? Dan kun je ook direct met de klant afrekenen, handig!

Eenvoudig in gebruik

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

CannonWorks gaat je tijd besparen doordat je de zaken direct kunt regelen terwijl je onderweg bent. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer. Vanaf nu ben je gewoon bij met je werk.

Het is niet moeilijk te starten met CannonWorks. Het biedt je diverse gemakken zoals:

  • Mobiel werken (ook met APP)
  • Overzichtelijke dashboards
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betalen per maand
  • Gratis online helpdesk

Je hoef niet meer gebonden te zijn aan kantoor of dat je 's avonds of in het weekend alles nog uit moet zoeken en verwerken in spreadsheets, dat is nu verleden tijd. CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk. Als onze software werkt online en is op mobiel en tablet (met de App) en gewoon op de PC te gebruiken.

Image

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Je bent ondernemer en je wilt het niet moeilijker maken dan het nu al is. Wij helpen je bij het besparen van tijd op een eenvoudige manier, zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

We willen je graag helpen om je werk leuker en makkelijker te maken. Je gaat vanzelf een beter rendement halen doordat je tijd aan andere zaken kunt gaan besteden dan aan administratieve zaken. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software waar je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursus voor nodig hebt.

We willen graag dat zaken dat jouw zaken top zijn geregeld. Met CannonWorks heb je alles overzichtelijk bij elkaar, offertes, facturen, foto's en documenten en dat alles op één project. We hebben een handig dashboard waarmee je al je klanten en projecten met een simpele muisklik kunt opzoeken.

Wij willen graag dat je als ondernemer succesvol bent, wij willen je daar graag bij helpen. Dit voor een abonnementsbedrag dat je met 0,5 uur tijd besparen al kunt terugverdienen!

Image

Gewoon op je mobiel

...en als je de PC bent gewend, dat kan natuurlijk ook!

Image

Met CannonWorks heb je het gemak om je kantoor onderweg in je broekzak te hebben. Zo ben je niet meer afhankelijk van papier of andere mobiele App's om notities mee te bewaren.

Je kunt overdag met de App op je smartphone je uren bij houden, bonnetjes scannen een factuur of een offerte maken. Alles onder één project, zo hou je alles overzichtelijk bij elkaar en vergeet je niets meer.

Je kunt eenvoudig alle artikelen en materialen die je gebruikt koppelen en daardoor kan je met een paar kliks de factuur al klaar hebben voor de klant.

Dit scheelt erg veel tijd en je hoeft dan 's avonds niet nog een keer de administratie te doen. Al onze pakketten hebben dan ook een 'gratis' koppeling met de meeste boekhoudpakketten. We schieten rechtstreeks alle facturen en bonnetjes naar je boekhouder of je boekhoudpakket. 

Door het pakket te kiezen dat bij jou jouw bedrijf past, kun je direct aan de slag, je hoeft dan ook je bestaande boekhouding niet aan te passen.

Voor Welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.
Naar software voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden en klein bedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kunt inrichten voor kantoor en de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
calculatie__200x200.png
Calculatie
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
kalender__200x200.png
Planning
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image

EasyCookieInfo

Mobiel

© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden