Het beste van twee werelden in één pakket!

 

CannonWorks en TuinKeur presenteren software voor de hoveniersbranche. 

Met een aantal klikken word je door het hele bedrijfsproces geleid. Klantgegevens, calculatie, offertes, projecten, urenregistratie en een koppeling met je boekhoudpakket. Je gaat vanaf nu tijd besparen, waarbij direct alles online inzichtelijk wordt, want meten is weten!

Image

Basis

€ 85,- p/m

Starterpakket

Plus

€ 135,- p/m

Image

Alles van 'Basis' en meer:

TuinKeur Pro

€ 135,- p/m

Image

Alles van 'Plus' en meer:

* Exclusief voor TuinKeur leden

Al onze pakketten zijn transparant in prijs en zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Heb je meer dan 1 bedrijf, dan kun je binnen 1 Account extra bedrijven toevoegen.

Voor het dagelijks werk...

Image

CannonWorks is een ERP-pakket. 

Dat wil zeggen dat deze software voorziet in het dagelijkse werk van bedrijven, zoals offertes, facturen, calculeren, projecten, bestellen, uren-registratie, nacalculatie e.d., alles tot aan het werk van de boekhouder. 

In het CannonWorks workflow-systeem werk je alle processen (automatisch) af van een offerteaanvraag tot en met de oplevering van een project, zo werk je alles vanzelf af en houdt je optimaal overzicht in het lopende werk.

Online software die werkt op mobiel, tablet en PC

Met onze handige APP kan het het werk door jou (en je collega’s) ook onderweg worden gedaan.

Tijd besparen voor iedere onderneming

CannonWorks is uitermate geschikt voor zowel ZZP- als MKB-bedrijven met personeel. De tijd om administratieve handelingen te verrichten wordt beperkt tot een absoluut minimum, zo gaat het werken gewoonweg makkelijker en sneller.

Eenvoudig in gebruik

CannonWorks is eenvoudig in gebruik en je hebt geen cursus nodig om er mee te gaan werken. Start vandaag nog en maak gebruik van de online helpdesk met ondersteuning van vele instructievideo’s. Zijn er dan alsnog vragen, dan kan je een verzoek indienen voor ondersteuning of een persoonlijk advies aanvragen.

Image
Image
Image

CannonWorks en TuinKeur

Betaalbare én toegankelijke software voor de gehele hoveniersbranche

De bewezen slagkracht in automatisering bij CannonWorks is gecombineerd met de gedegen branchekennis van Tuinkeur. Dit heeft geresulteerd in een complete softwarelijn voor de hovenier. Van ZZP'er tot grootbedrijf, de pakketten van CannonWorks bieden een complete oplossing.

Of het nu gaat om calculeren of offertes maken, registratie van uren of opmaak van facturen, de mogelijkheden zijn er. En niet te vergeten een koppeling met diverse boekhoudprogramma's die het geheel compleet maken. Minder op kantoor, meer in de tuin. Je bedrijfsinformatie is ten alle tijde beschikbaar op PC, tablet of smartphone. Meten is weten!

Image

Een abonnement zonder verplichtingen...

CannonWorks wordt aangeboden in abonnementsvorm, je hoeft daarom geen investering te doen. Kies het pakket dat bij je bedrijf past .

Heel eenvoudig van start

In 2-3 minuten is de software ingericht en dan ben je al klaar om te starten, de rest gaat automatisch. Ervaar dus zelf of CannonWorks aansluit op jouw manier van werken. Mocht je het niet bevallen? CannonWorks maandelijks opzegbaar, dus zijn er verder geen verplichtingen.

Wil je verdere toelichting raadpleeg dan onze help-en supportdesk.

 

Met boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image
© 2019 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden.