Besparen van tijd is besparen van kosten

Wij kunnen je direct een besparing bieden in tijd en administratieve kosten. Kosten maken voor een boekhouding is nu eenmaal noodzakelijk, maar door efficiënter werken kan je deze kosten drastisch naar beneden te brengen door het hele bedrijfsproces te stroomlijnen. Met CannonWorks heb je een CRM-systeem en ERP-systeem in-1 waarbij je al je dagelijks werk regelt zoals je offertes, je orders, je projecten en de facturatie. Alles wat je als ondernemer of onderneming doet en waarbij je het boekhouden aan de boekhouder over laat. CannonWorks koppelt met diverse boekhoudpakketen.

Bespaar ook in tijd, want ben je jezelf wel bewust van het feit dat jij of jouw collega's veel indirecte uren maken die je niet bij de klant in rekening kunt brengen? Alle tijd die gaat zitten in het opnemen en maken van offertes, administratieve handelingen en ook nog eens werken aan acquisitie en klantcontact. Het kost allemaal tijd, tijd waarbij CannonWorks je kan helpen door effectief tijd te besteden aan bijzaken en zorgen dat de facturabele tijd zo hoog mogelijk is. 

Dit kan je doen door ervoor te zorgen dat je weinig tijd besteed aan offertes, facturatie en bijhouden van andere zaken, maar juist tijd besteed die je in rekening kan brengen, zoals gewerkte tijd voor de klant. Wij willen ervoor zorgen dat je kosten bespaart, om tijd in te zetten voor meer omzet, met als gevolg een beter resultaat.

EasyCookieInfo

Mobiel

© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden