Techniek

CannonWorks is een online applicatie

CannonWorks is vanaf de start in 2006 volledig Web-based. Voor de schildersbranche zijn wij de eerste geweest die deze moderne techniek als online-applicatie ging gebruiken. Voordeel hiervan is dat CannonWorks niet geïnstalleerd hoeft te worden en via het Internet altijd direct beschikbaar is. Je logt in op CannonWorks met diverse toestellen zoals je smartphone, tablet, laptop of PC via de browser of met onze handige App.

Je kan tegenwoordig voor alles wat je wilt doen wel een APP op je smartphone downloaden, alles werkt dus mobiel, das handig omdat je telefoon eigenlijk gewoon alles kunt doen. Waarom zou je nog via papier met iemand gaan communiceren? Faxen wordt ook al door bijna niemand meer gedaan en een offerte of factuur per post is binnenkort ook zo goed als verleden tijd. Gewoon dus online de zaken regelen digitaal versturen maar, dan heeft je klant het ook direct.

 

Veilig inloggen op je bedrijfsomgeving

Cannonworks is in technische termen een SaaS-platform. Dit betekent niets anders dan Software as a Service in de vorm van een online applicatie waarbij je toegang krijgt tot je (bedrijfs)omgeving. 

Het werkt net zoals andere bekende online-applicaties waarbij je kan inloggen. Vele boekhoudpakketten, hotelboekingssites of banken werken tegenwoordig ook zo. CannonWorks biedt je een gesloten omgeving waarbij anderen niet zomaar bij jouw data kunnen komen. We delen niet met anderen, tenzij jij daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft of dat wij door een rechterlijk bevel daartoe worden aangezet. Meer kan je hierover lezen in onze Privacy Statement.

 

Alleen betalen voor wat je gebruikt

We bieden software waarvan je zelf bepaalt welke onderdelen de daarvan wilt gebruiken, je keuze staat dus vrij. De software is beschikbaar door in te loggen op je webbrowser. Je betaalt voor het gebruik van de applicatie en de daarbij gekozen extra functies oftewel modules c.q. Add-on’s. Je mag CannonWorks gratis gebruiken en het is maandelijks opzegbaar, heel transparant en je zit nergens aan vast.

Voor het gebruik van Cannonworks betaal je een vast maandbedrag tot het moment dat jij besluit te stoppen en zelf je Account afsluit. Jij zit aan het stuur en bepaald dus zelf wat, waar, waarmee en wanneer je van onze software gebruik wilt maken net als de diverse beschikbare modules. Om iets meer duidelijkheid te krijgen over onze spelregels, kijk dan in onze abonnementsvoorwaarden in de vorm van 10 heldere afspraken.

 

We zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig zijn

Veiligheid hebben we heel hoog in het vaandel staan en zorgen daarom continu voor de juiste afscherming tegen ongewenste indringers. We backuppen de data dagelijks en op diverse plaatsen, zodat er nooit iets kwijt kan raken. We zijn continue bezig te zorgen voor een goed werkende en afgeschermde applicatie te bieden voor onze klanten, waarbij we de ook hoogste kwaliteitsnormen verlangen van onze partners en leveranciers.

 

Je zit zelf aan de knoppen

Het enige wat jij hoeft te doen is zelf aan de knoppen zitten. Iedere handeling die je binnen je bedrijf verricht zal eigenlijk gewoon met een eenvoudige applicatie op je telefoon moeten werken. Alles werkt tegenwoordig met 1 knop, zoals; “Betaal met iDeal” of “Bestel direct” of “Vraag informatie aan”, kortom allemaal Call-to action knoppen waar we tegenwoordig aan gewend zijn geraakt. Zorg ook dat je dit aan je klant kunt aanbieden.

 

Waarom CannonWorks voor jouw bedrijf gaat werken

CannonWorks regelt je primaire bedrijfsprocessen. Dat wil zeggen dat we zorgen dat je eenvoudig offertes en facturen kunt maken, je resultaten kunt inzien en alles wat daarbij hoort. Zo heb je een de juiste prijscalculatie en wordt je offerte en factuur automatisch gegenereerd. Daarnaast heb je de hele financiële afhandeling van je projecten, waarbij je met CannonWorks ervoor zorgt dat je klant de facturen eenvoudig en op tijd kunnen betalen.

CannonWorks is je persoonlijke assistent die je de hele dag bij je hebt, zie hier voor onze beschikbare pakketten

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden