Een handige App om mee te calculeren

Voor ZZP'ers en MKB-ers om snel een offerte te kunnen maken, gewoon bij de klant op locatie

Ter plaatse een werkopname doen

Image

Opname en offerte op locatie

Je kan met deze app een uitgebreide calculatie maken doordat je stapsgewijs door de stappen heen loopt en per gevelzijde of gebouwdeel de maten in kunt geven van bijvoorbeeld dakgoten, deuren en kozijnen. Zo kun je met de CannonWorks-app op je smartphone en/of tablet eenvoudig een offerte ter plaatse maken. 

Je concurrent altijd voor

De voorgedefinieerde offerteregels worden automatisch op de offerte gezet, zodat deze in een paar clicks klaar is en je de offerte dus al bij de klant kunt achterlaten. Je concurrent heeft dan geen mogelijkheid je voor te zijn door tussentijds een deal met de klant te sluiten. Je hebt altijd een streepje voor doordat je snel, professioneel en foutloos kunt handelen. Vanaf nu geen gedoe meer met papier om later nog eens alles te moeten overtypen.

Ook op de PC beschikbaar

Ook kun je de calculatie altijd nog in alle rust op je PC bekijken, want alles wat je met de app doet, kun je ook met de PC doen.

Een op-maat begroting

Eenheidsprijzen of volgens Basis Verfbestek

Veel schildersbedrijven werken met coderingen volgens het Basis Verfbestek, ook wordt veel gebruik gemaakt van eenheidsprijzen of een meterprijs. Je kunt met CannonWorks kiezen voor eenvoudige voorgeprogrammeerde prijsregels, maar ook voor een uitgebreide calculatie. Zo kun je naast binnen- en buitenwerkzaamheden ook specifiek schilderwerk voor nieuwbouw en onderhoud berekenen.

Je kunt dan eenvoudig een offerte maken met een uitstekende onderbouwing van de behandelmethoden voor schilderwerk, die je richting je kalen dan uitstekend kunt onderbouwen.

Zo heb je snel een prijs en heb je binnen enkele seconden je offerte klaar staan om naar de klant te versturen.

Offerte maken in software

Start hier je gratis proefmaand

Start geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen je gratis proefmaand. Je kunt tijdens deze periode dan zelf beoordelen of CannonWorks bij je past. Na de proefperiode stopt automatische je account en je kunt daarna ervoor kiezen, als je besloten hebt door te willen gaan, om deze te activeren. Wij zullen je nooit zomaar bellen en je zit helemaal nergens aan vast.

Starterpakket

Calculatiepakket

€ 39,- p/m

Image

Standard

€ 49,- p/m

Image

Professional

€ 75,- p/m

Image

Corporate

€ 99,- p/m

Al onze pakketten zijn met alle beschikbare modules c.q. add-on's uit te breiden. Je kunt na activering altijd functionaliteit bijkopen welke wel standaard in de duurdere pakketten aanwezig zijn. Je krijgt altijd 1 gebruikersaccount met gratis toegang van je boekhouder. Extra gebruikers en medewerkers kun je in je account toevoegen. 

Alle pakketten zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar, we hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet, we zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je bouwklus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde calculatie maken. De offerte kun je per mail dan zelfs al direct achterlaten bij de klant. Zo lever je snel je offerte in en is je concurrent je nooit meer voor.

Image

Eenvoudig uitbreidbaar met diverse modules!

Nadat je een proefabonnement hebt genomen kan je in je Account aangeven welke modules oftewel Add-ons je ook wilt gebruiken om je bedrijf volledig op maat in te richten.

Je kan de meeste van deze Add-ons's gratis uitproberen, zo weet je altijd of dat bij je bedrijfsvoering past of niet.

TIP: Meld je aan voor onze nieuwsbrief om regelmatig updates te krijgen van nieuwe uitbreidingen, koppelingen en Add-on's.

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf omdat

  • het je werk makkelijker maakt
  • je mobiel kunt werken
  • het tijd gaat besparen
  • je live informatie krijgt
  • je geen investering hoeft te doen
  • je zelf kan kiezen hoe het te gebruiken
  • makkelijk is over te stappen
  • het aansluit met je huidige boekhouding
Image
© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden