Speciaal voor afbouwbedrijven...

Het kantoor in je broekzak

Je gaat vanaf nu tijd besparen door snel overzichtelijke offertes te maken, inzicht te krijgen in lopende aanvragen, je lopende projecten en al je facturen. CannonWorks is software die speciaal toepasbaar is voor het stukadoorsbedrijf.

Je kunt dan alles in je bedrijf regelen, zowel mobiel als met een tablet of PC. Zo heb je altijd het kantoor in je broekzak en ben je vanaf nu niets meer kwijt. 

Ter plekke werkopnames doen en de offerte en factuur direct al bij de klant kunnen achterlaten en deze laten betalen met iDEAL. Dat is het gemak dat we jou bedrijf en je klanten kunnen bieden.

We zijn transparant in onze prijzen. Onze pakketten en modules zijn allen maandelijks opzegbaar, waardoor je nooit ergens aan vast zit. Je kunt eenvoudig je pakket uitbreiden door diverse functies aan of uit te zetten. Zo stel je zelf het ideale pakket samen.

PDF van calculatie met offerte

Met CannonWorks efficiënter werken

...je krijgt dan overzicht van alles wat zich afspeelt in je bedrijf!

Image

Meer gemak in je dagelijks werk

Als stukadoor of leidinggevende binnen je bedrijf ben je altijd druk en eigenlijk heb je nooit écht tijd om de bedrijfsprocessen goed op orde brengen. 

Dit zijn de zaken rondom projecten die je in het dagelijks werk als ondernemer zelf moet regelen. Wel moet dar aansluiten op een boekhouding, boekhouder of boekhoudpakket. Dat kan je nu heel gemakkelijk regelen zonder daar veel moeite voor te hoeven doen!

CannonWorks is slimme en zeer gebruikersvriendelijke software voor stukadoors waarmee je makkelijk je dagelijks werk doet en je projecten bijhoudt, waaronder offertes, calculaties, urenregistraties, facturen, documenten en foto's.

We hebben naast een speciale stukadoors- ook een plafond- en wandmontage-editie. 

Op tablet, PC en met de handige app

Automatiseren je bedrijf met CannonWorks. Zo heb je volledige bedrijfssoftware waar alles in zit wat je als onderneming nodig bent. Je krijgt hiermee overzicht in al je relaties, projecten en wat er recent is gebeurd. Je wordt op de hoogte gehouden van recente activiteiten en je kunt zelf instellen in hoeverre je wilt dat CannonWorks al je zaken voor je bijhoudt. Dit kan een een eenvoudige melding zijn van een nieuwe opdracht, maar je kan ook allerlei andere berichten sturen zoals nieuwe offerteaanvragen of betaalnotificaties. Zo vergeet je nooit meer iets en je bent nooit te laat met reageren...

Image
Image

Eenvoudig van start

Direct een offerte

Je kunt direct al beginnen met je eerste offerte. Bij het instellen van je pakket stel je automatisch al en je eigen layout in. Je kiest vervolgens voor het aanmaken van een nieuwe offerte, mét of zonder een calculatie. Zo kan je een begroting maken en offerte genereert zich dan automatisch. Je hoeft dus naast een calculatie niet separaat ook nog een offerte te maken. 

Je maakt een offerte en je geeft zelf aan of je deze direct wilt verzenden. Met 1 klik e-mail je  de offerte zo naar je klant of opdrachtgever. Dat allemaal in je eigen layout en aangevuld met eventuele algemene voorwaarden. Je hebt zo altijd een complete offerte en ben je de concurrent altijd voor.

Tip; Heb je nog geen algemene voorwaarden? Je kan in CannonWorks-account zelf kiezen welke te gebruiken. Zo pas je altijd de juiste spelregels toe richting je klant.

CannonWorks is geschikt voor alle stukadoorsbedrijven zowel  ZZP-ers als MKB-bedrijven.

Offerte maken in software

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.
Naar software voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden en klein bedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kunt inrichten voor kantoor en de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Je pakket instellen op maat....

Dat is heel eenvoudig, zonder benodigde hulp van dure consultants

We werken niet met dure consultants, en dat is ook helemaal niet nodig. Software die uitgelegd en ingericht moet worden is gewoon te moeilijk gemaakt, dat is bij CannonWorks wel anders. Wij hebben het principe "what you see is what you get". Bepaal zelf en geheel vrijblijvend of wij voor je bedrijf de beste oplossing bieden. 

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dat zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past. 

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar Euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. 

Image

Calculeren met eenheidsprijzen of normen

Een calculatie met offerte

Je kunt eenvoudig een offerte maken met eenheidsprijzen van alle soorten afwerklagen. Zo heb je snel een prijs en heb je binnen enkele seconden je offerteregels al toegevoegd. Want veel stukadoors werken met standaard eenheidsprijzen, die heb je vanaf nu altijd bij de hand.

Ook als calculatieprogramma

Moet je zo af en toe een complete begroting opstellen en alle afwerklagen specificeren, dan heb je met CannonWorks de oplossing, want allerlei stuc-normen uit de praktijk zijn onderdeel van de bovengenoemde speciale stukadoorspakketten. Zo heb je de ultieme software voor je stukadoorsbedrijf

Image

Bied ook je klant gemak!

Image

Met 1 klik een opdracht ontvangen

Wanneer je een offerte stuurt, wordt automatisch een knop meegestuurd waarop de klant kan klikken en er direct de order wordt bevestigd. Jij krijgt hier altijd direct notificatie en precies op de wijze zoals jij dat wilt. Op je dashboard, via e-mail of via een push-bericht op je telefoon. 

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en sneller over te gaan tot een opdracht, zeker als je de offerte tijdens het eerste bezoek al kunt overhandigen.

Laat je facturen met iDEAL betalen

Wanneer je ook je facturen met CannonWorks wilt doen, kun je eenvoudig iDEAL instellen, zodat klanten je heel eenvoudig en direct al kunnen betalen. 

Net zoals bij de offerte kunnen zij met 1 klik op de knop in de mail de betaling inzetten, je krijgt dan direct het bedrag overgemaakt, dat is toch wat iedere onderneming wil!

Image
© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden