Het kantoor in je broekzak

Gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor mobiel, tablet en PC waarmee je alles in je bedrijf kunt regelen en waar je veel tijd mee gaat besparen. Voor ZZP en MKB-bedrijven.

Met de App ook op tablet en PC

Vanaf nu kun je het hele bedrijf automatiseren met CannonWorks als volledige bedrijfssoftware. Zo heb je een ERP en CRM-pakket in één, je werkt online en je bent niet meer aan kantoor gebonden. Je krijgt overzicht in al je relaties, projecten en wat er recent is gebeurd. Je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe activiteiten en je kunt zelf instellen in hoeverre je wilt dat CannonWorks al je zaken voor je bijhoudt. Dit kan een eenvoudige melding zijn van een nieuwe opdracht maar je kan ook allerlei andere berichten sturen zoals nieuwe offerteaanvragen of betaalnotificaties. Zo vergeet je nooit meer iets en je bent nooit te laat met reageren...

Image
Image

Overzicht in je dagelijks werk en projecten

Altijd je bedrijf in de hand met het kantoor in je broekzak

Image

Efficiënter werken

Nu is het moment om als ondernemer overzicht te gaan krijgen in je dagelijks werk en de bedrijfsprocessen goed op orde te brengen. Dit is feitelijk alles wat je, eventueel met collega's of samenwerkers, als ondernemer zelf moet regelen. 

Het bedrijf en de projectadministratie moet natuurlijk ook naadloos aansluiten op de boekhouding of boekhoudpakket. Dat kun je nu heel gemakkelijk regelen door online met je medewerkers en onderaannemers te gaan samenwerken met CannonWorks as ERP-systeem.

Gebruiksvriendelijk

CannonWorks is slimme en zeer gebruikersvriendelijke software waarmee je makkelijk je dagelijks werk doet en je projecten bijhoudt, waaronder offertes, calculaties, de urenregistratie, facturen, documenten en foto's. Als je wilt, kun je ook samenwerken met anderen en alles op de werkbon weergeven. CannonWorks is online en werkt op zowel PC, tablet en op de smartphone.

Je hebt met de APP op je mobiel het kantoor in je broekzak en je krijgt melding van alles wat binnen je bedrijf zich allemaal afspeelt.

Met boekhoudkoppelingen

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Cannonworks is je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen, dit wordt ook wel een ERP-systeem genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Altijd het kantoor bij de hand

Samenwerken

Met CannonWorks heb je het kantoor in je broekzak. Je kunt tegelijkertijd samenwerken met al je collega's en ingehuurde partijen en met je boekhouder. Het maakt niet uit wie op welk apparaat werkt, of dat nu een PC, tablet of smartphone is. Je werkt zo samen aan projecten en je kunt aangeven wie welke rol heeft. Vele bedrijven hebben door op deze wijze te gaan werken al enorme tijdwinst geboekt.

Eenvoudig van start, zonder gedoe

Je kan zo starten omdat het eenvoudig in gebruik is. Er zijn geen cursussen nodig omdat alles binnen CannonWorks zich vanzelf wijst. Wanneer je een gratis proefabonnement gaat proberen ben je binnen 2 minuten up-and-running en kun je starten met je eerste project, je eerste factuur of offerte én dat geheel in je eigen huisstijl.

Image

Kies je branche

En ontdek hoe we CannonWorks op jouw bedrijf kunnen inrichten

Bouwer

Bouwer

Bouw- en klusbedrijven

Installateur

Installateur

E-en/of W-installaties

Interieurstyling

Interieurstyling

Interieurarchitectuur

Schoonmaak

Schoonmaak

Interieurverzorging

Dakdekker

Dakdekker

Dakbedekkingen

Schilder

Schilder

Schildersbedrijven

Witgoedmonteur

Witgoedmonteur

Witgoedreparatie

Interieurbouw

Interieurbouw

Kast/keukenmontage

Glazenwassers

Glazenwassers

Glazenwasbedrijven

Hovenier

Hovenier

Hoveniersbedrijven

Stukadoor

Stukadoor

Stukadoorsbedrijven

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Tegelzetter

Tegelzetter

Tegelzetbedrijven

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Gevelreiniging

Hekwerk

Hekwerk

Hekwerk en afrastering

Glaszetter

Glaszetter

Glaszettersbedrijven

Isolatie

Isolatie

Spouwmuurisolatie

Stoffeerder

Stoffeerder

Vloeren en gordijnen

Schoorsteenvegers

Schoorsteenvegers

Schoorsteenveegbedrijven

Stratenmaker

Stratenmaker

Bestratingen

Al onze producten zijn 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar

CannonWorks Werkt ook voor jouw bedrijf omdat

  • je gratis en vrijblijvend kunt proberen
  • het gebruikersvriendelijk is
  • je mobiel kunt werken
  • het tijd gaat besparen
  • je live informatie krijgt
  • je geen investering hoeft te doen
  • je zelf kan kiezen wat te gebruiken
  • het aansluit met je boekhouding
  • je samen kunt werken aan projecten
Image
Image

Samenwerken aan projecten

Als je veel met andere bedrijven aan projecten werkt kun je met CannonWorks eenvoudig samenwerken door delen van je projecten uit te besteden aan andere bedrijven.

Jij bent dan de hoofdaannemer en de personen en/of bedrijven die een klus van jou aannemen kunnen hun offertes, uren, facturen en fotomateriaal achterlaten in het project. 

Zo werkt iedereen met de CannonWorks-app samen aan het project. Jij hebt dan live de gegevens en kosten inzichtelijk, waarbij alles automatisch verwerkt zonder dat het jou nog extra tijd kost aan administratieve lasten.

Ook kun je berichten sturen naar collega's en samenwerkers, zodat je eenvoudig elkaar op de hoogte kunt houden door met CannonWorks te appen.

Lees meer over samenwerken 

Beheren van je projecten

Je krijgt met CannonWorks overzicht in alle lopende projecten. Krijg grip op opdrachten die zijn aangenomen, projecten op basis van nacalculatie en orders waarbij je een vaste prijsafspraak hebt gemaakt. 

Alle gegevens vanuit de offertes, facturen en bestelorders worden automatisch op de projecten bijgewerkt waardoor je altijd actueel overzicht hebt wat er precies speelt. Je hebt zo altijd alles bij elkaar, van financiën tot documenten en beeldmateriaal.

Je medewerkers hebben met de CannonWorks-app hun urenregistratie bij de hand en functioneert deze voor hen volledig als een werkbonapp.

Image
Image

Met maar een paar kliks offertes maken

Scoor eenvoudig nieuwe opdrachten door snel te reageren op je klanten en leads. Je maakt snel offertes van wat je onderweg, of bij je klant op locatie, direct al kunt doen. Met vooraf ingestelde regels met prijzen voed je de software vanzelf op waardoor je met een paar simpele selecties een uitgebreide offerte kunt maken. 

Je stuurt je offerte met een direct-akkoord-knop waardoor je klanten direct orders kunnen geven. Dit wordt automatisch vastgelegd en een opdrachtbevestiging wordt automatisch gegeneerd. Je krijgt een notificatie van nieuwe projecten waardoor je er gelijk mee aan de slag kunt gaan. 

Onze modules

De meeste modules oftewel addon's zijn onderdeel van de diverse pakketten die we aanbieden.
Je kunt altijd uitbreiden naar wens.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Scan en herken
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
kalender__200x200.png
Planning
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling
© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden