Gebruiksvriendelijke software om uren mee te registreren

leg al je uren vast en zet ze automatisch op je facturen

Krijg grip op je projecten

En zorg dat de uren terecht komen bij het juiste project

Image

Tijdens de dag je uren bijhouden

Tijdens de dag kunt je de uren bijhouden die je wilt toekennen aan de projecten die je onderhanden hebt. Elk geregistreerd uur komt op het project te staan, vanaf het project kun je de dan zo factuur sturen. 

Samen medewerkers of samenwerkers

Uren op projecten vastleggen kun je samen met anderen doen. Je kunt medewerkers, of anderen met wie je samenwerkt, uren laten registeren met de app. Zij kunnen uren van de projecten die je samen onderhanden hebt registreren, zonder dat zij inzicht hebben in andere gebruikers. Zij hebben tevens geen toegang tot overige bedrijfsinformatie. 

Eenvoudig meerwerk vastleggen

Wil je meerwerk kenbaar maken aan je klanten en je wilt dit separaat vastleggen, dan kan dat met 1 handeling. Zo Kun je per project specificeren welke uren horen bij de oorspronkelijke opdracht en welke behoren tot extra werk. Je kunt dan via een specificatie deze altijd de extra uren optimaal onderbouwen.

Met de App ook op tablet en PC

Een optimale samenwerking tussen apparaten. Want wat je overdag met de app doet kan je ook gewoon op kantoor vanaf de PC beheren. Je kunt met mobiel, tablet en met PC de uren registreren en daarover beheer voeren voor alleen jijzelf of voor (vele) anderen met wie je samenwerkt.

Image
Image

Uren direct op de factuur zetten

Ervaar de eenvoud waarmee je uren registreert en deze direct verwerkt wordt op je facturen. Want uren registreer je uiteindeijk om deze aan je facturatie te koppelen of om door te geven aan aan je boekhouding. Gebruik je specifieke boekhoudsoftware om je facturen mee te maken, dan kun je met CannonWorks met 1 klik een factuur maken en koppellen we deze aan de meest gebruikte boekhoudpakketten.

Ervaar het gemaakt door

 • Uren te registreren met de APP
 • ...of op PC
 • Direct een factuur maken
 • Meerdere opdrachtgevers/klanten
 • Automatisch je uren op de factuur
 • Uitbreidbaar met herhalingsfacturen
 • Met gratis boekhoudkoppeling
Image

Direct aan de slag!

...en stop vandaag nog met alles op papier te schrijven...

Offerte maken in software

In 2 minuten geïnstalleerd

Starten met de CannonWorks urenregistratie is eenvoudig. Je activeert deze online-tool met 1 druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van je Account direct de mogelijkheid om de app te installeren en ben je klaar om de eerste uurtjes te boeken. 

Met je eigen factuur-layout

Je kan heel eenvoudig je factuur-layout instellen doordat je gegevens automatisch netjes worden ingedeeld naar de template die voor jou het beste past, of je zet het op je eigen briefpapier. Het maakt niet eens uit of je een bedrijfslogo hebt of niet, je factuur ziet er altijd superstrak uit.

Met anderen samen uren registreren

Je kunt deze personen vanuit je eigen account uitnodigen om samen uren te registreren voor een project. Zo kun je optimaal samenwerken. Vele bedrijven zonder of met personeel, ZZP-ers en MKB bedrijven, zij hebben al enorme tijdwinst geboekt door de urenregistratie van CannonWorks te gaan gebruiken.

Gewoon eenvoudig zonder toeters en bellen...

Registreer je uren, kies je project en voilà klaar voor vandaag!

kalender op tablet en smartphone
Calculatie op tablet en smartphone
Calculatie op tablet en smartphone

Hoe wil jij je aanmelden?

Maak een keuze en we richten CannonWorks in zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.
Naar de keuzehulp voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden en klein bedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kunt inrichten voor kantoor en de medewerkers op locatie.

Naar de keuzehulp voor MKB-bedrijven

Met diverse extra modules...

We hebben diverse pakketten afgestemd op verschillende branches. zo heb je altijd een pakket dat bij je past. Wil je gewoon beginnen met een instappakket, dan kun je altijd nog uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kun je de software met urenregistratie exact zo inrichten dat het precies bij je bedrijf past.

ideal-addon.png

iDEAL betaalknop

termijnfacturen-addon.png

Termijnfacturen

werkbon-addon.png

Werkbon

extra-gebruiker-addon.png

Extra gebruikers

addon-herhalingsfacturen.png

Herhalingsfacturen

boekhoudkoppeling-addon.png

Boehoudkoppeling

Urenregistratie als kern van je bedrijfsvoering

Het kantoor in je broekzak

Vanaf nu kun je naast het registreren van uren het hele bedrijf automatiseren met CannonWorks als volledige bedrijfssoftware. Zo heb naast de urenregistratie een ERP en CRM-pakket in één. Je hebt overzicht in al je relaties, projecten en wat er recent is gebeurd. Je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe activiteiten en je kunt zelf instellen in hoeverre je wilt dat CannonWorks al je zaken voor je bijhoudt. Dit kan een een eenvoudige melding zijn van een nieuwe opdracht, maar je kan ook allerlei andere berichten sturen zoals nieuwe offerteaanvragen of betaalnotificaties.

Grip op je projecten

Je krijgt met CannonWorks overzicht in alle lopende projecten. Krijg grip op opdrachten die zijn aangenomen, projecten op basis van nacalculatie en orders waarbij je een vaste prijsafpraak hebt gemaakt. 

Alle gegevens vanuit de offertes, facturen en urenregistraties worden automatisch op de projecten bijgewerkt waardoor je altijd actueel overzicht hebt wat er precies speelt. Je hebt zo altijd alles bij elkaar, van financiën tot documenten maar ook beeldmateriaal.

Image

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf omdat

 • je gratis en vrijblijvend kunt proberen
 • het gebruikersvriendelijk is
 • je mobiel kunt werken
 • het tijd gaat besparen
 • gegevens live bijhoudt
 • je geen investering hoeft te doen
 • je zelf kan kiezen wat te gebruiken
 • makkelijk is over te stappen
 • het aansluit met je boekhouding
Image

EasyCookieInfo

Mobiel

© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden