Krijg je facturen sneller betaald

Krijg je facturen sneller betaald

Zorg dat de factuur overeenkomt met de afspraak

Zorg dat de factuur overeenkomt met de afspraak

Een factuur is net als de offerte een omschrijving van producten of diensten waartegenover een bedrag staat. Een factuur zonder offerte is een losstaande levering van diensten en/of producten. Als je iets doet of levert voor je klant, zorg dat het vooraf duidelijk is. Spreek daarom altijd duidelijke tarieven af van tevoren. De tip is dan ook om een proforma factuur te sturen of een regiewerk overeenkomst waar de tarieven al op staan. Een proforma factuur is een nog niet officiële factuur, maar laat al wel zien hoe deze eruit gaat komen te zien. Een andere vorm van een proforma factuur is dan ook een offerte.

Als je een factuur stuurt waar een offerte aan ten grondslag ligt, zorg er dan voor dat de factuur exact dezelfde onderdelen vermeld staan als op de offerte waar een akkoord is gegeven.

Alles wat niet op de offerte stond en je toch in rekening gaat brengen vermeld je op een aparte factuur., een meerwerkfactuur Omschrijf deze factuur als een extra levering of meerwerk verwijs naar de eerder gezonden factuur.

Zorg dat je factuur duidelijk is opgesteld
Zorg dat het duidelijk is wanneer je betaald wilt krijgen
Sneller geld ontvangen met iDeal of QR-code
Vriendelijk doch dwingend herinneren
Op tijd naar je geld vragen is je goed recht!
Ga niet (zomaar) betalingsvoorwaarden van anderen aan
De eisen waar je factuur aan moet voldoen
© 2018 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden.